Szűrők
Bruttó ár

189Ft - 10991Ft
.Gyártó / Márka

(1)
.Terméktípus

(1)
(1)
(3)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kötözőgépek, kötözőszalagok

A növény kötözőgépek és kötözőszalagok kertészek és gazdák számára fontos eszközök, amelyek segítenek a növények támogatásában és rendszerezett elrendezésükben.
 
Kertészeti Támogatás
 
A növény kötözőgépek és kötözőszalagok kertészkedésünk hatékonyságát növelik, segítve a növények függőleges növekedését és egészségesebb fejlődésüket.
Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy könnyen és gyorsan rögzítsük a növényeket, támogatva őket a szélsőséges időjárási körülmények között is
 
Gazdaságos Felhasználás
 
A kötözőszalagok és kötözőgépek gazdaságosak és időtakarékosak. Segítenek megelőzni a növények összeomlását vagy elterjedésüket, ami hosszú távú költségmegtakarítást eredményezhet.
 
Változatos Felhasználás
 
Kötözőszalagokat és kötözőgépeket széles körben lehet alkalmazni a kertészetben, például a paradicsom, a paprika vagy a virágok támogatására.
A különböző típusok és méretek lehetővé teszik az alkalmazkodást a különböző növények igényeihez.
 
Környezetbarát Anyagok
 
Környezetbarát kötözőszalagok olyan anyagokból készülnek, amelyek lebomlanak a kertben, csökkentve ezzel a környezeti terhelést.
A fenntartható anyagok használata a kertészeti tevékenységek során hozzájárul a zöld életmód kialakításához.
 
Egyszerű Használat
 
A kötözőgépek és kötözőszalagok könnyen használhatók, így akár kezdő kertészek is könnyedén alkalmazhatják őket.
Az egyszerű használat segíti a hatékony munkavégzést és hozzájárul a kert kifinomultabb megjelenéséhez.
 
A növény kötözőgépek és kötözőszalagok tehát sokoldalú eszközök, amelyek nemcsak a növények támogatásában játszanak szerepet, hanem a kertészkedés egészét hatékonyabbá és rendszerezettebbé teszik. A gazdaságos és környezetbarát megoldások mellett a könnyű használatukkal hozzájárulnak a kertészkedés öröméhez és sikeréhez.
Mutass többet
Találatok száma: 5
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért pont a Tapetool kötözőgépet válasszam?


A Tapetool kötözőgép egy innovatív kertészeti eszköz, amelyet a növények biztonságos rögzítésére és támogatására terveztek. Ez a kézi eszköz kiválóan alkalmas például paradicsomok, borókák vagy más növények kötözésére, amelyeknek támogatásra van szükségük a növekedésükhöz.
 
A kötözőgép működése egyszerű: a gép egy speciális kötözőszalagot használ, amely kis műanyag vagy papír szalagokból áll, ezeket könnyedén alkalmazza és rögzíti a növényekhez. A gép gyorsan és hatékonyan működik, lehetővé téve a precíz és erős kötéseket a növények körül.
 
A Tapetool kötözőgép ergonomikus kialakítása könnyű használatot tesz lehetővé, és minimalizálja a kertész fáradtságát hosszabb munkaidők során. A szalagok széles választéka lehetővé teszi a különböző méretű és típusú növények megfelelő rögzítését.
 
Ez az eszköz időt takarít meg, és a kertész számára könnyebbé teszi a növények gondozását és támogatását. Kiváló választás mindazoknak, akik hatékony és praktikus módszert keresnek a kertjük rendben tartására és a növényeik egészségének támogatására.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!