Outcast hangyairtó gél 3x4g

2 090 Ft
Egység ár:
2 090,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
16 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • Hatóanyag: 0,05 % indoxakarb
  • Rendkívül hatékony hangyairtó gél valamennyi hazai hangyafaj ellen.



Tulajdonságok

  • felhasználásra kész hangyairtó gél: könnyű kihelyezés, biztonságos és irtószermentes környezet
  • speciális hatóanyag: csak a hangyák szervezetében aktiválódó irtószer, késleltetett hatástartammal (a teljes hangyaboly sikeres irtása érdekében)
  • a leggyakoribb hazai hangyafajok ellen hatásos
  • épületen kívül és belül is alkalmazható
  • lakossági felhasználásra is
  • felhasználhatóság: gyártástól számított 2 év
  • Advion hangyairtó gél családjához tartozó hangyairtó csalétek
  • előre feltöltött, gél állagú készítmény
  • rendkívül vonzó csalétek



A hatóanyag a hangya anyagcsere folyamatára van hatással, elfogyasztása következtében a rovar lebénul és elpusztul. Rezisztencia (vagyis ellenállás) esélye alacsony. Célzottan rovarokra hat (pl.: gerincesekre nem).

A hangyák táplálékszerzés céljából látogatják a lakásokat, irodákat, egyéb épületeket. Több ezres kolóniákban (ún. bolyokban) élnek, ebből az emberek főként a dolgozókkal találkoznak, akik élelemmel látják el a boly többi tagját is. Ahhoz, hogy a hangyaprobléma egy lakásban megoldódjon, nem elég a dolgozókat elpusztítani (különböző irtószerrel lefújni), az utánpótlást is meg kell szüntetni, vagyis a királynőt és a bolyban lévő többi tagot is el kell pusztítani. Ennek lehetőségét biztosítja az Outcast hangyairtó gél hatóanyaga.




Miért látogatják otthonainkat?

Hazánkban 70 féle hangyafaj él, különböző okokból látogatják otthonaink, ilyen például a megfelelő környezet (meleg, vizes blokk, faszerkezet), valamint a táplálék forrás: szénhidrát, édes ízű táplálék és fehérje tartalmú ételek vonzzák őket. A kolóniák lehetnek egy és több királynősek, a boly minden tagja a dolgozóktól kapják a táplálékot szájból-szájba (trophallaxis elv alapján). Ezért fontos, hogy a hatóanyag ne azonnal végezzen az egyedekkel, hanem késleltetve, így jut el minden rovarhoz a bolyban.




Hogyan kell használni az Outcast hangyairtó gélt?

  • 1. Olvassa el a papírcsomagoláson lévő információkat!
  • 2. Bontsa fel a papírdobozt és vegye ki a fémfóliázott csomagot, majd bontsa ki azt is! A fémfóliából kivett termék felhasználhatósága nem sérül, hiszen a gél továbbra is zárt térben marad.
  • 3. A csomagolás 3 önálló csalétek állomást tartalmaz. Válassza szét ezeket tördeléssel, és döntse el, hogy a hangyák száma és megjelenési helye alapján hány állomást kíván felhasználni. A fel nem használt terméket tegye félre későbbi felhasználásra.
  • 4. A felhasználni kívánt csalétek állomás végét a perforáció mentén törje le, majd a gélt tartalmazó „buborékot” két ujjal nyomja össze (vagyis aktiválja csalétekállomást) mindaddig, amíg az összes gél a hangyák által bejárható területre nem kerül!
  • 5. Helyezze ki a csalétekállomást a hangyák vonulási útjába (beltéren: falak és ajtók mellé, résekbe, repedésekbe, konyhapult mellé, kültéren: pl. hangyaboly bejáratához).
  • 6. Ellenőrizze rendszeresen a csalétekállomásban lévő gél mennyiségét és ha elfogyott, helyezzen ki egy másik csalétket mindaddig, amíg a hangyák jelenlétét érzékeli (a teljes irtási folyamathoz, vagyis amíg a hatóanyag eljut a boly többi tagjához és elpusztítja azokat, akár 1 hétre is szükség lehet).
  • 7. Amikor az aktivitás megszűnik, az Outcast hangyacsapdát egyszerűen fel kell venni és kidobni – nem hagy maga után eltakarítandó nyomot, és nem marad csalétek a helyén.

A csalétek mellett ne használjon más rovarirtó szert (porozó szert, aerosolt, stb.), mert elriasztja a hangyákat a csalétektől és így az nem tudja kifejteni a hatását!
A csapdaállomás 70-75%-ban újrahasznosítható anyagból készül - Csomagolása 100%-ban újrahasznosítható papírból készül

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Outcast
.Terméktípus Hangyairtók
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!