Szűrők
Bruttó ár

20488Ft - 158491Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(3)
(2)
(1)
.Terméktípus

(6)
(1)
(1)
Hengerűrtartalom

(1)
(1)
(1)
Láncvezető hossza

(2)
(1)
(2)
(2)
Sebesség

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Teljesítmény

(1)
(1)
(1)
Típus

(4)
(3)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Láncfűrészek

A láncfűrészek kiváló eszközök a fafeldolgozásban és kerti munkákban. A profi változatok erős motorokkal és tartós kivitelekkel rendelkeznek, megfelelve a szakemberek igényeinek. A benzines láncfűrészek mobilisak és ideálisak a területen történő munkához, míg az elektromos változatok otthoni felhasználásra is alkalmasak.
 
Az akkus láncfűrészek kiváló választások a vezeték nélküli mobilitás miatt, kisebb kerti munkákhoz és ágak vágásához. A könnyű és kezelhető kerti láncfűrészek ideálisak a házi kertészek és hobbi fakitermelők számára.
 
A láncfűrészek használata megkönnyíti a fát vágást és feldolgozást, legyen szó tűzifa készítésről vagy kerti munkákról. A különböző típusú láncfűrészek célzottan kiszolgálják a különböző igényeket, és a felhasználók tájékozott döntéseket hozhatnak a gép kiválasztásában az alapján, hogy milyen típusú munkára szeretnék használni.
Mutass többet
Találatok száma: 8
Megjelenítve:
Rendezés:

Akkus, elektromos vagy benzines láncfűrészt rendeljek?


Láncfűrész vásárlás előtt fontos átgondolni az akkus, elektromos és benzines változatok előnyeit és hátrányait, mivel mindegyik típusnak sajátosságai vannak.
 
Akkus láncfűrész
 
Az akkus láncfűrészek hordozhatóak, csendesek és könnyen kezelhetőek. Ideálisak olyan feladatokhoz, ahol mobilitásra van szükség, és nincs hozzáférés elektromos áramhoz vagy benzinkúthoz. Az akkumulátorok fejlesztése miatt egyre hosszabb üzemidővel rendelkeznek, de figyelembe kell venni a tölthető akkumulátorok korlátozott üzemidejét.
 
Elektromos láncfűrész
 
Az elektromos láncfűrészek könnyen kezelhetőek, karbantarthatóak és ideálisak kisebb munkákhoz. A hálózati áramforrásnak köszönhetően folyamatos teljesítményt biztosítanak, de a vezeték korlátozhatja a mobilitást. Ezek általában könnyebbek és csendesebbek, valamint környezetbarátabbak lehetnek, mivel nem termelnek kipufogógázt.
 
Benzines láncfűrész
 
A benzines láncfűrészek erős teljesítménnyel rendelkeznek és ideálisak a nagyobb munkákhoz. Nagyobb mobilitást biztosítanak, mivel nem korlátozódnak kábellel vagy akkumulátorral. Ezek a típusok kiválóak erdészeti munkákhoz vagy fakivágáshoz. Ugyanakkor hangosabbak és a benzinfogyasztás miatt környezetbarátabb alternatívákkal szemben kevésbé környezetbarátak.
 
A választás függ a tervezett feladattól, a kert méretétől, a mobilitási igényektől és a kényelmi szempontoktól. Mindhárom típusnak megvannak a maga előnyei, és a legjobb döntés az egyéni igények és munkavégzési körülmények alapján történik.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!