Szűrők
Bruttó ár

1089Ft - 31991Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(1)
(3)
(6)
.Terméktípus

(1)
(3)
(8)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Motorolajok, zsírok

A kerti gépek megfelelő kenése érdekében szükség van különböző típusú olajokra. Ezek az olajok segítenek megőrizni a gépek működését, csökkenteni a kopást és növelni az élettartamot. Néhány fontos tényező, amit érdemes figyelembe venni, miközben választunk hajtóműolajat, lánckenő olajat vagy motorolajat.
 
A hajtóműolajok kritikus szerepet játszanak a járművek hajtóművének hatékony működésében. A váltóolajoknak meg kell felelniük a járműspecifikációknak és környezeti tényezőknek.
 
A lánckenő olajok létfontosságúak a motor és a kerti gépek mozgó alkatrészeinek megfelelő kenéséhez. A megfelelő lánckenő olaj kiválasztása a gép típusától és a környezeti körülményektől függ, figyelembe véve a terhelést és a hőmérsékleti ingadozásokat.
 
A motorolajok alapvetőek az égési motorok kenéséhez és hűtéséhez. A motorolaj kiválasztásakor figyelembe kell venni a gép típusát, a motor specifikációit és a tervezett használatot. A rendszeres olajcsere és karbantartás elengedhetetlen a motor optimális működéséhez.
 
A minőségi olajok kiválasztása kulcsfontosságú a kerti gépek hosszú élettartamához. A megfelelő típusú és viszkozitású olajok kiválasztása hozzájárul a gépek hatékony működéséhez, csökkentve a kopást és növelve a teljesítményt. Az olajok választásakor mindig vegyük figyelembe a gép gyártói ajánlásait és a környezeti tényezőket.
Mutass többet
Találatok száma: 12
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért használjunk minőségi lánckenő olajat?


A lánckenő olaj kulcsfontosságú szerepet játszik a láncfűrészek hatékony és biztonságos működésében. Az alábbiakban bemutatom, miért fontos rendszeresen használni ezt a speciális kenőanyagot:
 
Kopásellenes védelem
 
A láncfűrész lánca folyamatosan súrlódik a vezető sínen és a fogak között. A lánckenő olajnak köszönhetően ez a súrlódás minimalizálható, ami jelentősen csökkenti a kopást. A megfelelő kenés hozzájárul a lánctagok és a fogak hosszabb élettartamához.
 
Hőelvezetés
 
A láncfűrész lánca intenzív terhelésnek van kitéve, ami hőtermelést eredményez. A lánckenő olaj hatékonyan segít elvezetni a keletkező hőt, ezáltal csökkentve a kopás mértékét és javítva a lánc teljesítményét.
 
Erősített kenés
 
A láncfűrészeken gyakran erős terhelésnek vannak kitéve, különösen olyan munkák során, mint a faragás vagy a favágás. A lánckenő olaj megfelelő kenéssel biztosítja, hogy a lánc mindig megfelelően síkonyagokat kapjon, ami növeli az éles él élettartamát.
 
Rugalmasabb működés
 
A megfelelő kenés hozzájárul a láncfűrész rugalmasabb és hatékonyabb működéséhez. A kenés javítja a vágási sebességet és simábbá teszi a fűrészelést, növelve ezzel a felhasználó kényelmét és hatékonyságát.
 
Tisztítás és védelem
 
A lánckenő olaj segít a fűrész láncának tisztán tartásában, megakadályozza a fűrészpor és a fa maradványok lerakódását. Ezzel a lánckenő olaj nemcsak a kenésért, hanem a lánc tisztán tartásáért és védelméért is felel.
 
Biztonság
 
Az alapos kenés segít megelőzni a lánc hirtelen szakadását vagy meghibásodását, ami növeli a láncfűrész biztonságát. A megbízható működés különösen fontos olyan helyzetekben, ahol a biztonság az elsődleges szempont, például erdőmunka vagy favágás során.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!