Szűrők
Bruttó ár

10488Ft - 102591Ft
.Gyártó / Márka

(3)
(4)
(1)
(1)
.Terméktípus

(5)
(4)
Fordulatszám

(1)
(1)
(1)
Fűkasza fordulatszáma

(1)
Fűkasza vágási átmérője

(1)
Hengerűrtartalom

(1)
(1)
(1)
(1)
Teljesítmény

(1)
(1)
(1)
(1)
Vágási átmérő

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
Vágórendszer

(4)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Fűkaszák, szegélynyírók

A fűkaszák és szegélynyírók olyan kerti eszközök, amelyek kiválóan alkalmasak a fűnyírásra és a kerti tisztaság fenntartására. Ezek a gépek segítenek precízen vágni a füvet, gondoskodva a kert esztétikus és rendezett megjelenéséről.
 
A benzines fűkaszák erőteljesek és mobilisak, kiválóak nagyobb területeken történő fűnyíráshoz. Az elektromos fűkaszák könnyen kezelhetők, csendesek és környezetbarátok, kisebb kertekben vagy otthoni felhasználásra ideálisak. A döntött tengelyű fűkasza olyan változat, amely segíti a nehezen elérhető területek fűnyírását.
 
A kerti szegélynyírók ideálisak a fűszegélyek és szegélyek precíz nyírásához. Az elektromos szegélynyírók könnyen manőverezhetők, és kiválóan alkalmasak a kerti utak és virágágyások körüli területek tisztán tartásához. Az akkumulátoros szegélynyírók mozgásszabadságot biztosítanak, mivel nem szükséges hosszú kábeleket húzni. A hálózati szegélyvágók erőteljesek és alkalmasak hosszabb munkafolyamatokhoz, míg a précíz szegélyvágó gépek segítenek a pontos és esztétikus vágásban.
 
A megfelelő eszközökkel a fűnyírás és a kert karbantartása gyorsabbá, könnyebbé és hatékonyabbá válik.
Mutass többet
Találatok száma: 9
Megjelenítve:
Rendezés:

Fűkaszát vagy szegélynyírót vásároljak?


A megfelelő fűkasza vagy szegélynyíró kiválasztása számos tényezőtől függ, beleértve a kert méretét, a talaj jellemzőit, az elvégzendő munka típusát és az egyéni preferenciákat. Az alábbiakban néhány szempontot találsz, amelyek segíthetnek a döntésben:
 
Fűkasza vagy szegélynyíró
 
Ha elsősorban gyepfelületet kezelsz, és a kert területe nagyobb, egy fűkasza lehet a megfelelő választás. Ha viszont a gyeptéglákat vagy a kerti szegélyeket szeretnéd pontosan levágni, egy szegélynyíró praktikusabb lehet.
 
Áramvonalasítás vagy akkumulátoros működés
 
Az elektromos (hálózati) fűkasza vagy szegélynyíró állandó áramellátással rendelkezik, míg az akkumulátoros változatok mobilabbak, és nem szükséges kábelrel való manőverezés. Az akkumulátoros modellek rugalmasabbak, de figyelembe kell venni az üzemidőt.
 
Teljesítmény és vágásszélesség
 
A fűkasza teljesítményét (watt vagy lóerő) és a vágásszélességét érdemes figyelembe venni. Nagyobb kertekhez nagyobb teljesítményre és vágásszélességre lehet szükség.
 
Kényelem és ergonómia
 
A kényelem és az ergonómia kulcsfontosságúak hosszabb munkamenetek során. Próbáld ki az eszközt, hogy meggyőződj róla, kényelmesen kezelhető-e és könnyen irányítható.
 
Súly és manőverezhetőség
 
Ha könnyű, manőverezhető eszközt keresel, különféle könnyű súlyú fűkasza és szegélynyíró modellek érhetők el.
 
Tartósság és karbantartás
 
Minőségi anyagokból készült, tartós fűkaszát vagy szegélynyírót válassz, amely könnyen karbantartható és hosszú távon megbízhatóan működik.
 
Kiegészítő funkciók
 
Néhány fűkasza vagy szegélynyíró különböző funkciókkal rendelkezik, például fűgyűjtővel, mulcsozással vagy teleszkópos nyéllel. Válaszd ki azokat a kiegészítőket, amelyek megfelelnek az igényeidnek.
 
Fontos, hogy a vásárlás előtt gondosan átgondold a kerted és igényeid sajátosságait, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb fűkaszát vagy szegélynyírót.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!