Szűrők
Bruttó ár

9989Ft - 254991Ft
.Gyártó / Márka

(9)
(3)
.Terméktípus

(10)
(1)
(1)
Akciós / Új

(1)
Hengerűrtartalom

(1)
(1)
(1)
(1)
Magasságállítás

(3)
(1)
(2)
(4)
Tartályméret

(2)
(1)
(3)
(1)
(2)
(1)
Teljesítmény

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Típus

(1)
(4)
(5)
(1)
Vágásmagasság

(1)
(3)
(2)
(1)
(1)
(1)
(2)
Vágásszélesség

(1)
(1)
(1)
(3)
(1)
(3)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Fűnyírók, fűnyíró gépek

Az akkus, benzines és elektromos fűnyírók kiváló eszközök a kertgondozáshoz.
 
Az akkus fűnyírók kiválóak a vezeték nélküli és csendes munkavégzéshez. A kerti akkus fűnyírók mobilisak és környezetbarátok, ideálisak kisebb kertekhez. A könnyű és tartós akkumulátoros fűnyírók lehetővé teszik a hosszabb munkavégzést anélkül, hogy kábelre lenne szükség.
 
A benzines fűnyírók erőteljesek és alkalmazkodóképesek, kiválóak nagyobb területeken történő munkavégzéshez. Az önjáró benzines fűnyírók könnyítik a fűnyírást, mivel a gép saját magát hajtja előre. A robosztus fűnyíró gépek tartósak és ellenállók, ideálisak a nehezebb feladatokhoz.
 
Az elektromos fűnyírók kényelmesek és könnyen kezelhetők. A hálózati elektromos fűnyírók kiválóak kisebb kertek esetén, ahol a hosszabb vezeték nem okoz problémát. A könnyű és kompakt elektromos fűnyírók ideálisak az otthoni kertekben történő használatra.
Mutass többet
Találatok száma: 12
Megjelenítve:
Rendezés:

Akkumulátoros, elektromos vagy benzines fűnyírót válasszak?


A fűnyíró típusának kiválasztása számos tényezőtől függ, és fontos megfontolásokat igényel a kert méretétől és jellegétől kezdve a személyes preferenciákig. Az akkumulátoros, elektromos és benzines fűnyírók mindegyike előnyöket kínál, és az ideális választás az egyéni igényektől függ.
 
Az akkumulátoros fűnyíró környezetbarát és csendes működésű. Kábelek nélkül könnyen mozgatható, és nincs szükség üzemanyagra. Ideális kisebb kertekhez vagy olyan területekhez, ahol a vezeték nélküli működés kényelmes.
 
Az elektromos fűnyírók környezetbarátak, csendesek és könnyen kezelhetők. Az elektromos fűnyírók általában könnyűek és egyszerűen kezelhetőek. A vezetéken keresztüli működés azonban bizonyos távolságoktól korlátozott, és a kábelkezelés figyelmet igényel.
 
A benzines fűnyírók kiváló teljesítményt nyújtanak, és nagyobb területeken alkalmazhatók. Az önálló üzemanyagtartályoknak köszönhetően nincs szükség elektromos hálózatra vagy akkumulátorokra. Ezek a fűnyírók általában strapabíróbbak, és a nehéz feladatokkal is könnyen megbirkóznak.
 
A választásnál figyelembe kell venni a saját kert méretét, a fűnyíró rendszeres használatát, az energiaforrás hozzáférhetőségét és a személyes preferenciákat. Az akkumulátoros fűnyírók a könnyű kezelhetőség és a környezetbarát működés miatt népszerűek, míg a benzines fűnyírók a nagy teljesítmény és a terjedelmes területeken történő használat miatt lehetnek ideálisak. Elektromos fűnyírót pedig olyan területeken érdemes választani, ahol a kábelkezelés nem jelent problémát.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!