Szűrők
Bruttó ár

4189Ft - 10491Ft
.Gyártó / Márka

(16)
.Terméktípus

(12)
(4)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Láncok, láncvezetők

A láncfűrész láncok és láncvezetők kiemelkedő fontosságúak a láncfűrész hatékony működéséhez és a fafeldolgozáshoz. A profi láncvezetők kiváló tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak, különösen szakemberek és fakitermelők számára. Az könnyűsúlyú láncfűrész láncok ideálisak hosszabb munkamenetekhez, ahol a kényelem elengedhetetlen.
 
A hosszú élettartamú láncvezetők ellenállnak a kopásnak és a terhelésnek, hozzájárulva a láncfűrész tartósságához. A pontos illeszkedésű fűrészláncok és vezetőcsillagok nélkülözhetetlenek a precíziós és gyors vágáshoz. Az univerzális láncfűrész láncok sokoldalúan alkalmazhatók, kompatibilisek különböző láncfűrész típusokkal.
 
Az optimális láncfűrész láncok és láncvezetők kiválasztása javítja a gép hatékonyságát és növeli a biztonságot a munkavégzés során.
Mutass többet
Találatok száma: 16
Megjelenítve:
Rendezés:

Oregon láncok, láncvezetők


Az Oregon láncfűrész láncok és láncvezetők az iparágban kiemelkedő minőségükről ismertek. A cég elkötelezett a kiválóság és a precizitás iránt, és termékei széles körben elismertek a professzionális és otthoni felhasználók körében egyaránt.
 
Az Oregon láncfűrész láncok a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, és kifejezetten kialakítva vannak a hatékony és precíz vágáshoz. A lánchoz használt élezési technológia lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig éles maradjon, minimalizálva ezzel az élezés szükségességét. Az Oregon láncvezetők is kiváló minőségű acélból készülnek, amely biztosítja a stabilitást és a tartósságot a vágás során.
 
A különböző láncfűrész modellekhez kínált változatos méretek és típusok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy pontosan kiválasszák az igényeiknek leginkább megfelelő alkatrészeket. Az Oregon termékei a gyors és hatékony vágás mellett a biztonság és a felhasználói kényelem szempontjából is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
 
Összességében az Oregon márkájú láncfűrész láncok és láncvezetők a megbízhatóság, a tartósság és a kiváló vágási teljesítmény szinonimái a kerti és erdészeti munkákban. Aki minőségi eredményeket és hosszú élettartamot keres láncfűrészéhez, az a megfelelő választást teszi ezen magas színvonalú termékekkel.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!