Szűrők
Bruttó ár

36489Ft - 119491Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(2)
(2)
.Terméktípus

(6)
Akciós / Új

(2)
Nyomás

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Teljesítmény

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Vízátfolyás

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Magasnyomású mosók

A magasnyomású mosók kiváló eszközök a kerti és kültéri tisztítási feladatokhoz. Ezek a gépek hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, port és egyéb lerakódásokat különböző felületekről, beleértve járdákat, teraszokat, gépjárműveket és kültéri berendezéseket is.
 
A különböző teljesítményű magasnyomású mosók alkalmazkodnak a különböző tisztítási igényekhez. A kisebb teljesítményű változatok ideálisak kisebb területek tisztítására, míg a nagyobb teljesítményűek nagyobb felületek hatékony tisztítására szolgálnak.
 
A hidegvizes magasnyomású mosók kiválóak könnyű és közepes szennyeződések eltávolításához, míg a melegvizes változatok hatékonyan kezelik a makacsabb szennyeződéseket és zsírokat.
 
A mobilis készülékek, mint az akkus vagy benzines magasnyomású mosók, ideálisak olyan helyszínek tisztítására, ahol a hozzáférés nehézkes. A vezetékes változatok számára fontos a hálózati csatlakozás lehetősége és a kábel hossza.
 
A különböző tartozékok, mint a különböző fúvókák és kefe-fejek, további funkcionalitást nyújtanak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy alkalmazkodjanak az adott tisztítási feladathoz.
 
A magasnyomású mosó kiválasztása előtt fontos megfontolni az elvárt feladatokat, az eszköz mobilitását, és a tisztítandó felületek típusát. A gép megfelelő kiválasztása hozzájárulhat a hatékony tisztításhoz és a kerti vagy kültéri felületek hosszabb élettartamához.
Mutass többet
Találatok száma: 6
Megjelenítve:
Rendezés:

Mi mindenre használhatunk egy magasnyomású mosót?


A magasnyomású mosó rendkívül sokoldalú eszköz, amely számos ház körüli és kerti tisztítási feladatot könnyedén megold. Az eszköz használata számos előnnyel jár, és a következő területeken bizonyulhat rendkívül hatékonynak:
 
Homlokzatok és külső falak tisztítása
 
A magasnyomású mosó ideális a ház homlokzatának, kőfalainak, tégláinak vagy vakolatának tisztítására. A magas nyomás alatt kibocsátott vízsugár könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, mint például a por, moha vagy festékszilánkok.
 
Kerti utak és járdák tisztítása
 
A magasnyomású mosó hatékonyan megbirkózik a kerti utak, járdák vagy teraszok felületi szennyeződéseivel, beleértve a mohát, algát és egyéb makacs szennyeződéseket is.
 
Kerti bútorok és kültéri berendezések tisztítása
 
Ideális a kerti bútorok, napernyők, grillezők vagy egyéb kültéri berendezések alapos tisztítására. Segít megőrizni ezeknek a tárgyaknak az esztétikai megjelenését és hosszabb élettartamát.
 
Autók és járművek mosása
 
Kíméletes, de hatékony tisztítást nyújt az autók vagy más járművek számára. Az eltávolítható szennyeződések, mint például a sár, bogarak vagy olajfoltok, könnyedén lemoshatók a jármű felületéről.
 
Medence környékének tisztítása
 
A magasnyomású mosóval egyszerűen eltávolítható a medence körüli szennyeződés, például a penész, algák vagy levelek.
 
Fontos azonban, hogy megfelelő módon használjuk a magasnyomású mosót, és figyeljünk arra, hogy a kiválasztott nyomás és vízmennyiség megfeleljen a tisztítandó felület jellegének. Az eszköz hatékonyan segíti a kertészeti és háztartási feladatokat, miközben időt és energiát takarítunk meg.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!