Szűrők
Bruttó ár

889Ft - 86992Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(2)
(2)
(7)
(1)
.Terméktípus

(3)
(1)
(1)
(3)
(5)
Tartályméret

(2)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(3)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Permetezők, permetezőgépek

A permetezők különböző típusai kifejezetten hasznosak a kertészeti munkák során, és segítenek a növények védelmében, tápanyagellátásában, valamint a kártevők és betegségek elleni küzdelemben. Az akkus permetezők, benzines permetezők, háti permetezők és kézi permetezők mindegyike specifikus előnyökkel rendelkezik, így a kertész a saját igényeinek megfelelően választhatja ki a legmegfelelőbb eszközt.
 
Az akkus permetezők kiváló választásnak bizonyulnak, amikor vezeték nélküli és könnyű kezelhetőség szükséges. Ezek a modern kerti eszközök csendes működésükkel és kényelmes használatukkal hozzájárulnak a zökkenőmentes kertészkedéshez.
 
A benzines permetezők a mobilitás és erő szempontjából lehetnek ideálisak, különösen, ha nagyobb területeken kell permetezést végezni. A háti permetezők kényelmes viseletükből adódóan hosszabb ideig használhatók, miközben a kézi permetezők kisebb felületek precíz kezelésére alkalmasak.
 
Ezek a permetezők, a megfelelően kiválasztott típustól függően, segítik a növények egészségét, a kártevők elleni védekezést és a tápanyagok hatékony eljuttatását a kertben. Az eszköz kiválasztása a kertész igényeitől, a terület méretétől és a felhasználási módoktól függ, de mindegyik típus hozzájárulhat a sikeres kertészkedéshez.
Mutass többet
Találatok száma: 13
Megjelenítve:
Rendezés:

Az akkumulátoros permetező előnyei


Az akkus permetezők modern kerti eszközök, amelyek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos permetezőkkel szemben. Ezek az eszközök könnyen kezelhetők és számos kerti feladatot könnyedén megoldanak.
 
Az egyik fő előnyük a mobilitás. Az akkus permetezők vezeték nélküli kialakításuknak köszönhetően kényelmesen használhatók bármilyen területen a kertben, anélkül, hogy aggódni kellene a kábelek miatt. Ez lehetővé teszi a szabad mozgást és a nehezen elérhető területek könnyű elérését.
 
Az akkumulátoros kialakítás további előnyt jelent az egyszerű kezelhetőség terén. Nincs szükség hosszú kábelekre vagy benzinkannákra, csupán egy feltöltött akkumulátorra. Ezzel időt és energiát takaríthatunk meg, és gyorsan nekiállhatunk a permetezésnek.
 
Az akkus permetezők általában csendes működésűek, és kevesebb karbantartást igényelnek, mint a hagyományos modellek. Környezetbarátak, mivel nem termelnek káros kipufogógázokat, és a felhasznált akkumulátorok újrahasznosíthatók.
 
Ezen előnyök együttesen teszik az akkus permetezőket ideális választássá a kerti permetezéshez, különféle növényvédelmi feladatokhoz és öntözési célokra.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!