Szűrők
Bruttó ár

25989Ft - 62491Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(3)
(2)
.Terméktípus

(6)
(1)
Fordulatszám

(1)
(1)
(1)
(1)
Teljesítmény

(1)
(1)
Típus

(5)
(2)
Vágáshossz

(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
Vágásvastagság

(2)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Sövényvágók, ágvágók

A sövényvágók és ágvágók elengedhetetlen eszközök a kerti munkák során, segítve a felhasználókat a növények és ágak gondozásában. Az eszközök megfelelő kiválasztása és használata javítja a kertészeti tapasztalatokat. Néhány fontos szempont és tényező, amelyeket érdemes figyelembe venni:
 
Teljesítmény és Vágási Kapacitás: A különböző sövényvágók és ágvágók eltérő teljesítményűek lehetnek. Fontos megfontolni a gép motorjának erősségét és a vágási kapacitást, különösen, ha vastagabb ágak vagy magasabb sövények vágására van szükség.
 
Méret és Kényelem: A gép mérete és súlya számít, különösen, ha hosszabb ideig kell használni. Könnyűsúlyú és ergonómikus kialakítású eszközök kényelmesek és könnyen kezelhetőek.
 
Vágási Méret és Hossz: A sövényvágók esetében fontos figyelembe venni a vágási méretet és hosszt. A különböző típusú sövények és növények eltérő igényeket támaszthatnak a vágási méret terén.
 
Karbantartás és Biztonság: A gépek karbantartása és biztonsága kulcsfontosságú. Keresse olyan eszközöket, amelyek könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. Az automata visszacsapódás-gátló és biztonsági funkciók segítik a felhasználókat a biztonságos munkavégzésben.
 
Energiaforrás: A sövényvágók és ágvágók elektromos, akkumulátoros vagy benzinmotoros kivitelben kaphatók. A kiválasztásnál vegyük figyelembe a rendelkezésre álló energiaforrást és az eszköz mobilitását.
 
Tartozékok és Kiegészítők: Különböző tartozékok és kiegészítők, mint például cserélhető pengék vagy védőburkolatok, hozzáadott funkcionalitást biztosítanak az eszközök számára.
 
A megfelelő sövényvágó vagy ágvágó kiválasztása jelentős mértékben hozzájárul a kert gondozásához és a növények egészségének megőrzéséhez. A gépek kiválasztásánál mindig tartsd szem előtt a konkrét igényeket és a kényelmet, hogy a kerti munkák hatékonyak és élvezetesek legyenek.
Mutass többet
Találatok száma: 7
Megjelenítve:
Rendezés:

Akkumulátoros vagy elektromos sövényvágót válasszak?


Mindkét típusnak vannak előnyei és hátrányai, amelyeket érdemes figyelembe venni a döntés előtt.
 
Az akkumulátoros sövényvágók a következő előnyökkel rendelkeznek:
 
Mobilitás: Az akkumulátoros készülékek vezeték nélkül működnek, ami lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjunk a kertben anélkül, hogy szükség lenne egy elektromos aljzatra vagy hosszú vezetékekre.
 
Kényelem: Az akkumulátoros sövényvágók könnyűek és könnyen kezelhetőek. Nem kell aggódnunk a hosszú vezetékkel való birkózás miatt, és könnyedén elérhetjük a nehezen megközelíthető területeket.
 
Csendes működés: Az akkumulátoros sövényvágók általában csendesebbek, mint az elektromos társaik. Ez különösen fontos lehet, ha zajérzékeny területen vagyunk, vagy egyszerűen csak szeretnénk minimalizálni a zajszintet.
 
Ugyanakkor vannak néhány hátrányuk is:
 
Akkumulátoros időkorlát: Az akkumulátorok idővel lemerülnek, és a munka során felfrissítésre lehet szükség. Ez korlátozhatja a folyamatos munkavégzést, különösen hosszabb munkafolyamatoknál.
 
Súly és teljesítmény: Noha könnyűek, az akkumulátoros sövényvágók teljesítménye lehet kisebb a vezetékes társaiknál, különösen vastagabb ágak vágásakor.
 
Az elektromos sövényvágók előnyei:
 
Folyamatos működés: Az elektromos sövényvágókat nem kell feltölteni vagy újra tölteni, és folyamatosan működnek, amíg a vezeték eléri a konnektort.
 
Erőteljes teljesítmény: Az elektromos sövényvágók általában erőteljesek, így hatékonyan képesek megbirkózni vastagabb ágakkal és sűrűbb sövényekkel.
 
Alacsonyabb ár: Az elektromos sövényvágók általában kedvezőbb árúak, és nincs szükségük az akkumulátorokkal járó extra költségekre.
 
Hátrányok:
 
Kábel korlátai: A vezetékes készülékek vezetékkel vannak összekötve, ami bizonyos korlátokat jelent a mozgás szempontjából, és figyelmet igényel a vezeték elhelyezése és elkerülése során.
 
Mobilitás hiánya: Az elektromos sövényvágók vezetéken keresztül működnek, ami korlátozza a mobilitást és megköveteli a vezetékkel való manuális kezelést.
 
Az eldöntendő kérdés tehát a személyes preferenciákban és az elvégzendő munkák típusában rejlik.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!