Szűrők
Bruttó ár

2989Ft - 6291Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(1)
.Terméktípus

(1)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Csákányok

A csákányok olyan kerti szerszámok, amelyek számos feladathoz alkalmazkodnak, legyen szó talajmunkáról, kőzetek eltávolításáról vagy éppen gyökerek kiásásáról. Ezek a strapabíró eszközök a kertészek és kerttulajdonosok körében népszerűek, és fontosak a kertápolási munkák során. Néhány fontos jellemző és szempont, amit érdemes figyelembe venni:
 
Penge Anyaga és Élessége: A csákányok pengéjének minősége és élessége meghatározza, hogy mennyire hatékonyan és könnyen lehet velük dolgozni. Az éles pengék segítik a könnyű ásást és vágást.
 
Markolat Kialakítása: Az ergonomikus kialakítású markolatok növelik a csákány kezelhetőségét és kényelmét, különösen hosszabb munka során.
 
Súly és Méret: A megfelelő súly és méret kiválasztása attól függ, milyen típusú munkát végezünk. A könnyebb csákányok könnyebben kezelhetők, míg a nehezebbek hatékonyabbak lehetnek keményebb talajon vagy kőzetek eltávolításakor.
 
Típusok és Felhasználás: Vannak különböző típusú csákányok, mint például a talajcsákányok, kőcsákányok vagy gyökércsákányok. A felhasználásnak megfelelő típus kiválasztása fontos a sikeres munkavégzéshez.
 
Védők és Biztonsági Jellemzők: A csákány használata során a biztonság kiemelt fontosságú. Egyes modellek védőburkolatokkal vagy más biztonsági jellemzőkkel rendelkeznek.
  
Tartósság és Anyagminőség: Az eszközök tartóssága és az alkalmazott anyag minősége befolyásolja, mennyi ideig lehet használni őket anélkül, hogy elveszítenék hatékonyságukat.
 
Karbantartás: A könnyű karbantartás és tisztítás elősegíti a csákányok hosszabb élettartamát és megbízható működését.
 
A csákányok sokoldalú szerszámok, amelyek segítenek a kerti munkák során, legyen szó akár talaj előkészítésről, akár nehezebb fizikai munkáról. A megfelelő csákány kiválasztása a kerti tevékenységek hatékonyságát és eredményességét is növelheti.
 

Varing és Cortex csákányok

Mutass többet
Találatok száma: 3
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!