Szűrők
Bruttó ár

4389Ft - 11491Ft
.Gyártó / Márka

(7)
(9)
.Terméktípus

(24)
Méret

(1)
(2)
(3)
(1)
(3)
(2)
(3)
(3)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Gumicsizmák, bélelt csizmák

A gumicsizmák és bélelt gumicsizmák elengedhetetlen kiegészítői lehetnek a kerti munkáknak és szabadtéri tevékenységeknek, különösen hideg időjárási körülmények között. Ezek a lábbelik kényelmet és védelmet biztosítanak, miközben hozzájárulnak a lábak melegének és szárazságának megőrzéséhez. Néhány fontos szempont és jellemző, amit érdemes figyelembe venni:
 
Anyagminőség: A minőségi gumicsizmák és bélelt változataik ellenállnak a nedvességnek és a hidegnek, hozzájárulva a lábak kényelméhez és szárazságához.
 
Bélés típusa: A bélelt gumicsizmákban található bélés lehet textil, gyapjú vagy más melegítő anyag. A megfelelő bélés típusa a várható hőmérsékleti viszonyoktól függ.
 
Méret és Illeszkedés: A megfelelő méret és illeszkedés kulcsfontosságú a kényelem és a lábak megfelelő védelme szempontjából.
 
Vízállóság: A gumicsizmák alapvetően vízállóak, de különféle kivitelek léteznek. A bélelt változatok tovább növelik a vízállóságot, különösen a talpbélés segítségével.
 
Talpsztruktúra: A csúszásmentes talpak és a megfelelő talpmintázatok segítik a biztonságos járást nedves vagy csúszós környezetben.
 
Kialakítás és Stílus: A különböző kialakítások és színek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy stílusosan válasszanak gumicsizmákat, amelyek megfelelnek egyéni ízlésüknek.
 
Szellőzés: Néhány bélelt gumicsizma szellőzőnyílásokkal rendelkezik, amelyek segítik a lábak szellőzését, különösen hosszabb használat során.
 
Karbantartás és Tisztítás: Az egyszerű karbantartás és tisztítás növeli a gumicsizmák élettartamát és hatékonyságát.
 
Ezek a lábbelik ideálisak kertészeti munkákhoz, sétákhoz vagy akár horgászathoz hideg időben. A megfelelő választás függ a várható körülményektől és az egyéni preferenciáktól.
Mutass többet
Találatok száma: 4 + 20 rejtett
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért érdemes bélelt gumicsizmát vásárolni?


A bélelt gumicsizma vásárlása számos előnnyel jár, különösen hideg időjárási körülmények között és nedves környezetben. Az ilyen típusú csizma tökéletes választás lehet a kényelem és védelem érdekében.
 
Először is, a bélelt gumicsizma kiváló szigetelést biztosít a lábnak hideg időjárás esetén. A beépített bélés, legyen az műszőrme, neoprén vagy más melegítő anyag, segít megőrizni a láb melegét, így kényelmes viseletet biztosít télen és hideg időben.
 
Emellett a bélelt gumicsizma rendkívül ellenálló a nedvességgel és vízzel szemben. A vízálló külső gumi réteg megakadályozza a nedvesség bejutását, így ideális választás nedves környezetben végzett munkákhoz, például kertészkedéshez, mezőgazdasági munkákhoz vagy horgászathoz.
 
A bélelt gumicsizmák gyakran tartalmaznak kényelmi funkciókat is, mint például anatómiailag kialakított talpbetét vagy párnázott talpbetét, amelyek tovább fokozzák a viselet kényelmét és kényelmes járást biztosítanak.
 
Ezen előnyök miatt a bélelt gumicsizma kiváló választás lehet azoknak, akiknek hideg időjárású vagy nedves környezetben kell dolgozniuk, és a kényelmet és védelmet egyaránt fontosnak tartják.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!