Szűrők
Bruttó ár

789Ft - 11991Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(1)
(14)
.Terméktípus

(2)
(6)
(5)
(1)
(1)
(1)
Hossz

(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Fűrészek, kerti fűrészek

A különböző típusú fűrészek kiváló kerti eszközök, amelyek segítenek a faágak és más kemény anyagok hatékony vágásában. Ezek a speciális fűrészek kielégítik a kertészek és barkácsolók igényeit, biztosítva a pontos és tiszta vágást. Néhány kulcsfontosságú jellemző és szempont, amit érdemes figyelembe venni:
 
Bicskafűrész
 
Ergonómia: Az ergonomikus fogantyú és kialakítás növeli a kényelmet és a kezelhetőséget.
Multifunkcionalitás: A bicskafűrészek sokoldalúak, ideálisak faágak, gyökerek vagy csemeték vágására.
Markolatvédelem: A biztonságos használat érdekében néhány bicskafűrész beépített markolatvédővel rendelkezik.
 
Cservágó Fűrész
 
Kivágási Teljesítmény: A cservágó fűrészek élességük és kialakításuk révén hatékonyan vágják a fát és egyéb kemény anyagokat.
Hajlékonyság: A hajlékony pengék lehetővé teszik a nehezen elérhető helyeken történő vágást.
Erős Markolat: Az erős és csúszásmentes markolat biztosítja a stabil fogást.
 
Csontvágó Fűrész
 
Speciális Felhasználás: A csontvágó fűrészek kifejezetten a csontvágásra tervezettek, például húsos állatok feldolgozásához.
Éles és Tartós Penge: Az éles és tartós penge hatékony vágást biztosít.
 
Kerti Fűrész
 
Általános Kerti Felhasználás: A kerti fűrészek szélesebb kialakításukkal általános kerti munkákhoz alkalmasak, például sövények és fák formázásához.
Állítható Fogak: Az állítható fogak növelik a fűrész rugalmasságát, lehetővé téve a különböző anyagok vágását.
Anyagminőség:
 
Rozsdamentes Acél: A rozsdamentes acélból készült pengék ellenállnak a korróziónak, hosszú élettartamot biztosítva.
Tartós Markolat: A tartós és időjárásálló markolatok növelik a fűrész élettartamát.
Biztonságos Használat:
 
Biztonsági Zár: Néhány fűrész biztonsági zárral rendelkezik, amely megakadályozza a véletlen kinyitást és a sérüléseket.
 
Ezek a fűrészek szükséges kerti eszközök, amelyek segítik a precíz és hatékony munkát. A megfelelő választás a kerti munka típusától és a felhasználó egyéni igényeitől függ.
Mutass többet
Találatok száma: 16
Megjelenítve:
Rendezés:

A Pilana cservágó fűrészekről


A Pilana cservágó fűrészek kiváló minőségű szerszámok, melyek különböző feladatokra használhatók kertészkedés során. Ezek a fűrészek rendkívül hatékonyak és strapabíróak, számos előnnyel járnak a felhasználók számára.
 
A Pilana cservágó fűrészekkel könnyedén és pontosan vághatod át a fát, ágakat és egyéb fás anyagokat. Az éles fogak és a speciális fogazás lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést, miközben minimalizálja a kimerülést és az erőfeszítést.
 
Ezek a fűrészek kifejezetten a kerti munkákhoz tervezettek, és számos előnyt kínálnak. A cservágó fűrészek kiválóan alkalmasak olyan helyzetekre, ahol a hagyományos kézi fűrészek nehezen férhetnek hozzá. Például a bozótos területeken, sűrű növényzet között vagy nehezen elérhető helyeken.
 
A Pilana márka híres a minőségi anyagok felhasználásáról, így a cservágó fűrészeik hosszú élettartammal rendelkeznek. A megfelelő karbantartás mellett kevésbé igénylik az élesítést, ami időt és energiát takaríthat meg.
 
Ezen fűrészek ergonomikus kialakításuk révén kényelmes fogást biztosítanak, minimalizálva a kerti munkavégzés során jelentkező kényelmetlenségeket. Rugalmas és könnyű használatukkal a Pilana cservágó fűrészek ideális választások lehetnek mindazoknak, akik hatékonyan szeretnék elvégezni a kerti vágási feladatokat.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!