Szűrők
Bruttó ár

3188Ft - 18492Ft
.Gyártó / Márka

(4)
(1)
(2)
.Terméktípus

(1)
(6)
Hosszúság

(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Ágvágók, ágvágó fűrészek

A kézi ágvágók és ágvágó fűrészek alapvető eszközök a kerti munkák során, lehetővé téve a precíz és hatékony metszést és ágvágást. Ezek a kézi szerszámok különböző formákat és méreteket ölthetnek magukra, és kiváló segítséget nyújtanak a kertészeti tevékenységekhez. Néhány fontos szempont és jellemző, amelyekre figyelni kell:
 
Vágási Kapacitás: A kézi ágvágók és ágvágó fűrészek különböző vágási kapacitással rendelkezhetnek. Fontos figyelembe venni a szerszám által megmetszhető ágak vastagságát, hogy megfeleljen az adott munkafeladatnak.
 
Késhossz és Kivitel: A kézhajtású ágvágók és fűrészek különböző hosszúságú késekkel rendelkeznek. A hosszabb kések általában nagyobb ágakhoz vagy fákhoz alkalmasak, míg a rövidebbek finomabb vágási munkákhoz ideálisak.
 
Ergonómia és Kényelem: A kényelmes fogantyú és ergonomikus kialakítás segíti a felhasználót, hogy hosszabb ideig kényelmesen használhassa a szerszámot. Az ergonómiai jellemzők csökkentik a fáradtságot és növelik a munkaterület hatékonyságát.
 
Biztonság: A biztonsági jellemzők, mint például a zárómechanizmusok és biztonsági rögzítések, elengedhetetlenek az eszközök biztonságos használatához, különösen, ha magasabb ágakat kell vágni.
 
Anyagminőség: A kiváló minőségű anyagokból készült kések és markolatok hozzájárulnak a szerszámok hosszú élettartamához és ellenálló képességéhez a külső hatásokkal szemben.
 
Tisztíthatóság és Karbantartás: A könnyen tisztítható és karbantartható kézi ágvágók és ágvágó fűrészek hosszabb élettartamot és folyamatos hatékonyságot eredményeznek.
 
Ezek a szempontok segítenek kiválasztani a megfelelő kézi ágvágót vagy fűrészt a konkrét kerti munkához. A jó minőségű szerszámokkal a kertészek és munkások pontosan és hatékonyan végezhetik el a vágási feladatokat, hozzájárulva a kert szép és rendezett megjelenéséhez.
Mutass többet
Találatok száma: 7
Megjelenítve:
Rendezés:

Mi a különbség az ágvágó, a mellévágó és a rávágó között?


Az ágvágó, mellévágó és rávágó kifejezések olyan kerti szerszámokat jelölnek, amelyeket a növények metszéséhez és ápolásához használnak. Ezek a szerszámok különböző feladatokra alkalmasak, és eltérő kialakításuk és funkcióik miatt hasznosak lehetnek a kertben.
 
Az ágvágó általában hosszú fogóval és két éles pengével rendelkezik. Ezt a szerszámot a vastagabb ágak vágására használják, és kifejezetten erőteljes vágásra tervezték. Az ágvágók lehetnek különböző méretűek, hogy alkalmazkodjanak az eltérő ágvastagságokhoz.
 
A mellévágó olyan szerszám, amelyet a növények pontosabb metszéséhez használnak. Ennek a szerszámnak a kialakítása lehetővé teszi, hogy pontosan a növények közelében dolgozzon anélkül, hogy más részeket megsértené. A mellévágók gyakran kisebbek és könnyebbek az ágvágókhoz képest, de pontosabb munkavégzést tesznek lehetővé.
 
A rávágó olyan szerszám, amelyet a növények fiatal hajtásainak vagy ágainak pontos vágásához terveztek. Ezt a szerszámot gyakran a növények formázásához vagy azoknak a fiatal hajtásoknak a kezeléséhez használják, amelyek a növény formálását vagy méretét szabályozzák.
 
Ezen szerszámok közötti különbségek főként a méretben, a kialakításban és a vágás típusában rejlenek. Az ágvágókat erőteljes metszésre tervezték, míg a mellévágók és rávágók inkább a pontos és kisebb metszési feladatokhoz alkalmazkodnak. A megfelelő szerszám kiválasztása a konkrét feladattól és a növények típusától függ.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!