Szűrők
Bruttó ár

1049Ft - 65491Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(2)
(3)
(6)
(5)
(1)
.Terméktípus

(12)
(10)
(1)
(6)
(3)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Gereblyék, lombseprűk, kapák

A kerti munkák során elengedhetetlen eszközök a gereblyék, kapák, lombseprűk és sarabolók, amelyek kiváló segítséget nyújtanak a talaj előkészítésétől kezdve a kerti hulladék összegyűjtéséig. Ezek a kerti eszközök lehetővé teszik a kertész számára, hogy hatékonyan és eredményesen végezze el a munkát.
 
Gereblyék
 
Széles Választék: Gereblyék kaphatók különböző típusokban, például lapos vagy hosszú fogakkal, megfelelve a különböző talajminőségeknek és munkafeladatoknak.
Rugalmasság: Rugalmas és tartós gereblyék ideálisak a talaj lazításához, gyomláláshoz és komposztkezeléshez.
Ergonómikus Kialakítás: Az ergonomikus fogantyúk és könnyű kialakítás növelik a kényelmet hosszabb ideig tartó használat során.
 
Kapák
 
Különböző Típusok: Kaphatók különböző típusokban, mint például ásókapák, kultivátor kapák vagy ék kapák, amelyek különböző talajmunkákhoz alkalmasak.
Éles Penge: Az éles penge lehetővé teszi a könnyű és hatékony talajmunkát, beleértve a gyökérzöldségek vagy dísznövények ültetését.
 
Lombseprűk
 
Különböző Méretek: Kaphatók különböző méretű lombseprűk, amelyek alkalmazkodnak a különböző területek tisztításához.
Erős Fogak: Az erős fogak lehetővé teszik a hatékony lombösszegyűjtést és tisztítást a kertben vagy a járdán.
 
Sarabolók
 
Általános Felhasználás: A sarabolók alkalmasak a talaj megmunkálására, a gyomok eltávolítására és a talaj levegőztetésére.
Állítható Fejek: Az állítható fejek lehetővé teszik a különböző munkaszélességek és mélységek beállítását.
 
Ezek a kerti eszközök kulcsfontosságúak a kert gondozásában és a kerti munkák hatékony elvégzésében. A megfelelő eszközök kiválasztása a kertmunka típusától és a személyes preferenciáktól függ.
 

Miért jó a Gardena Combisystem-et választani?


A Gardena Combisystem egy sokoldalú kerti eszközrendszer, amely lehetővé teszi a kertészeti feladatok könnyű és hatékony elvégzését. A rendszer lényege az, hogy egyetlen nyélre illeszthető különféle fejeket, így egyetlen szerszámot tudsz használni többféle munkához.
 
A rendszer előnyei közé tartozik az egyszerűség és a helytakarékosság. A kerti munkákhoz szükséges különböző eszközöket csak egyetlen nyéllel kell kezelni, így könnyedén cserélgetheted a fejeket a feladatnak megfelelően. A Gardena Combisystem széles választékban kínál különféle fejeket, mint például gereblyék, ásók, kapák, sövényvágók, és még sok más.
 
A cserélhető fejek kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami hosszú élettartamot és hatékony munkavégzést biztosít. A rendszerrel könnyedén elvégezheted a kerti ápolás, metszés, vagy akár a virágágyások gondozását. A Gardena Combisystem minden kerti szerelmese számára ideális választás lehet a sokoldalúsága és egyszerű kezelhetősége miatt.
 
Ha a kerti munkáknál értékeled az egyszerűséget és hatékonyságot, a Gardena Combisystem biztosítja számodra a megfelelő eszközöket a különböző feladatokhoz, és könnyen illeszthető az egyes munkákhoz a választott fejekkel.
Mutass többet
Találatok száma: 33
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!