Szűrők
Bruttó ár

269Ft - 12491Ft
.Gyártó / Márka

(5)
.Terméktípus

(4)
(1)
(3)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Karók, növénytámaszok

Az acélkarók, bambusz karók, paradicsom futtatók és virágtartók kertünk elengedhetetlen részei, amelyek szépítik és rendszerezik a növényeket. Ezek a praktikus és esztétikus kerti kiegészítők egyaránt szolgálják a funkcionális célokat és hozzájárulnak a kert díszítéséhez.
 
Acélkarók
 
Robusztus Kialakítás: Az acélkarók masszív kialakítása biztosítja a stabil támogatást a növények számára.
Rozsdamentes Felület: A rozsdamentes acél ellenáll az időjárás viszontagságainak, hosszú élettartamot biztosítva.
 
Bambusz Karók
 
Környezetbarát Anyag: A bambusz karók természetes és fenntartható anyagból készülnek, környezetbarát megoldást nyújtva.
Egzotikus Megjelenés: A bambusz esztétikus megjelenése hozzájárul a kert természetközeli hangulatához.
Paradicsom Futtatók:
 
Támogató Rendszer: A paradicsom futtatók segítik a növények növekedését és elrendezésüket, megkönnyítve a gyümölcsök elérést.
Állítható Méret: Az állítható méretű futtatók alkalmazkodnak a növények különböző magasságaihoz.
 
Virágtartók
 
Dekoratív Kivitel: A virágtartók különböző formákban és stílusokban elérhetők, így dekoratív elemként szolgálnak a kertben.
Szellős Kialakítás: A szellős kialakítás elősegíti a megfelelő vízelvezetést és a növények egészséges fejlődését.
 
Ezen kerti kiegészítők célja, hogy segítsék a növényeket az optimális növekedésben és fejlődésben. Az acélkarók és bambusz karók a támogatásról gondoskodnak, a paradicsom futtatók a növények rendezettségét szolgálják, míg a virágtartók esztétikus kialakításukkal fokozzák a kert vizuális vonzerejét.
Mutass többet
Találatok száma: 9
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért kell a paradicsomokat karózni?


A paradicsomok karózása az egyik alapvető gyakorlat a kertészkedésben, amelynek több fontos előnye van. Először is, a karózás segít a paradicsomnövényeknek megtámasztást nyújtani, különösen akkor, amikor a növények elkezdenek terjedni és fejlődni. A paradicsomok dús, gyümölcsöket hozó hajtásai idővel nehezek lesznek, és a megfelelő támaszték nélkül könnyen lehajlanak vagy akár össze is törhetnek.
 
A karózásnak köszönhetően a paradicsomnövények stabilitást és támogatást kapnak, ami segít megelőzni a hajtások letörését és a gyümölcsök talajhoz érését. Ezenkívül a paradicsomok karózása elősegíti a levegő körülöttük való jó áramlását, csökkentve ezzel a penész és más betegségek kockázatát, amelyek könnyebben megtelepedhetnének a nedves környezetben.
 
A karózás továbbá segít a paradicsomok rendszerezett és könnyen kezelhető növekedésében. Az egyes hajtások eloszlása a karók mentén megkönnyíti a növény gondozását, beleértve a metszést, permetezést, és a gyümölcsök szedését is.
 
Összességében a paradicsomok karózása tehát kulcsfontosságú lépés a kertészkedésben, amely javítja a növények növekedését, terméshozamát, és csökkenti a betegségek kockázatát.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!