Szűrők
Bruttó ár

149Ft - 9491Ft
.Gyártó / Márka

(6)
(42)
(17)
(1)
.Terméktípus

(1)
(16)
(9)
(9)
(5)
(5)
(4)
(2)
(3)
(3)
(1)
(8)
(1)
Locsoló csatlakozó átmérője

(3)
(9)
(4)
(13)
(1)
(1)
Átmérő

(5)
(7)
(2)
(1)
(8)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Locsoló csatlakozók

Az öntözéshez és kerti munkákhoz használt locsoló csatlakozók és kiegészítők kiválasztása rendkívül fontos a hatékony és kényelmes öntözés érdekében. Az alábbiakban néhány fontos tényezőt és szempontot találsz, amikor ezeket a termékeket választod.
 
Az időjárásálló és strapabíró anyagokból készült csatlakozók és kiegészítők növelik a tartósságot és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy magas minőségű műanyagból készült termékek évekig megbízhatóan szolgálhatnak.
 
Az ergonómikus kialakítás és a könnyű kezelhetőség kulcsfontosságú tényezők. A csatlakozóknak és összekötőknek egyszerűen illeszkedniük kell a tömlőkhöz és más kerti eszközökhöz, így a felhasználó könnyen kezelheti azokat. Az állítható vezérlőgombok, a csúszó rendszerek és az egykezes működtetés lehetővé teszik a gyors és egyszerű használatot.
 
A víznyomás-szabályozó és a cseppmentes tervezés biztosítja, hogy a locsolócsatlakozók pontosan működjenek, minimalizálva a vízveszteséget és optimalizálva az öntözést. Az ilyen típusú technológiai jellemzők segíthetik az ökológiai szempontoknak való megfelelést is.
 
A csatlakozók különböző méretei és típusai lehetővé teszik a különböző kerti eszközök és tömlők illesztését. A gyorscsatlakozók, tömlőszűkítők és összekötők széles választéka lehetővé teszi a testre szabott kialakítást a kert specifikus igényeihez.
 

Rosa, Cellfast és Gardena locsoló csatlakozók

Mutass többet
Találatok száma: 67
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!