Yato YT-82607 keverőgép

54 490 Ft
Egység ár:
54 490,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
3 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • Feszültség (V)220 V/AC
  • Üresjárati fordulatszám (f/p)180-400 / 300-750
  • TengelymenetM14
  • Teljesítmény1600 W



A gép lehetővé teszi gipszhabarcsok (vakolatok, bevonatok), valamint cement falazóhabarcsok, önterülő esztrichek, cserépragasztók keverését. Az első sebességfokozatban az alacsony sebességet a légkötőkhöz igazítják (levegő hatására száradnak) - ez meghosszabbítja a falon a nyitott munka idejét, mert kevert, de nem levegő által elárasztott habarcsot alkalmazhat és simítóval feldolgozhatja hosszabb ideig, mint egy hagyományos keverővel (fokozatosan simítsa el a szabálytalanságokat). A keverő egy ciklusban akár 140 liter habarcsot is képes összekeverni a nagy nyomatéknak, az erőteljes motornak és a keverő nagy átmérőjének (140 mm) köszönhetően. Ez a legfontosabb jellemző a jelenleg divatos, gyorsan kötődő anhidrit esztrichekkel vagy cementkiegyenlítő vegyületekkel való munkavégzés során, mert például egy fürdőszoba padlóját egy ciklus alatt öntheti anélkül, hogy fennállna annak a kockázata, hogy a több rétegben öntött aljzat leválna az esztrichről. A fogantyúk kényelmes elhelyezkedését úgy tervezték, hogy megkönnyítse a kezelő munkáját, mivel nem igényli, hogy a kezelő kényszerített helyzetben lehajoljon a habarcs keverése közben, ami akkor fontos, amikor gyorsan vékony rétegű homlokzatot kell készítenünk egy szálas háló számára. egy töltési ciklusban. A szokásos M14 menet azt jelenti, hogy a keverő elhasználódása után könnyen kicserélhetjük egy újra. A gépházat úgy tervezték, hogy növelje a vízzel kevert száraz keverékekkel való munkavégzéssel szembeni ellenállást a fröccsenések és a por ellen.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Yato
.Terméktípus Keverőgépek
Befogás M14
Fordulatszám 750 / perc
Teljesítmény 1600 watt
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!