Szűrők
Bruttó ár

149Ft - 1791Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(1)
(3)
(2)
(1)
.Terméktípus

(8)
Hosszúság

(2)
(2)
(2)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Ácsceruzák, kőműves ceruzák

Az ácsceruza és kőműves ceruza olyan eszközök, amelyek kulcsfontosságúak az építési és ácsolási munkák során. Az ácsceruza hosszú és vékony kialakítású, ideális a faanyagokon történő munkavégzéshez. A kőműves ceruza viszont erőteljes és vastag, kifejezetten alkalmas kőzetekre, tégla- és egyéb építőanyagokra történő jelölésre. Mindkét ceruza strapabíró, és a megfelelő anyagokon nyomot hagy anélkül, hogy könnyen elkenődne vagy eltűnne.
 
Ezek a ceruzák pontos és könnyen látható jelöléseket tesznek lehetővé, segítve az építőket és ácsokat a munkadarabok pontos kivágásában és illesztésében. A kőműves ceruza speciális tulajdonságai miatt ideális az olyan projektekhez, ahol a keményebb anyagok jelölése a cél. Mindkét eszköz kényelmesen elfér egy zsebben vagy övön, így mindig kéznél vannak a munkavégzés során. Az ácsceruza és kőműves ceruza elengedhetetlen eszközök minden építő vagy barkácsoló számára.
Mutass többet
Találatok száma: 8
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért lapos az ácsceruza?


Az ácsceruza, vagy más néven timbervágó ceruza, kifejezetten a faanyagokon végzett munkákhoz tervezett ceruza típus. Az egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy lapos vagy ovális keresztmetszetű, ami különbözik a hagyományos, kerek ceruzáktól. Ennek számos praktikus oka van.
 
Először is, a lapos formátum lehetővé teszi, hogy az ácsceruza ne guruljon el a felületen, amikor a felhasználó a munkadarabokra, faanyagokra ír. Ez növeli a pontosságot és a precizitást, különösen fontos az ács- és építőipari munkáknál, ahol milliméteres pontosság számít.
 
Másodszor, a lapos kialakítás miatt az ácsceruza könnyen illeszthető a zsebekbe, övekbe, vagy akár az építőmunkások által gyakran használt eszközök közé. Könnyen hordozható és mindig kéznél van a munkaterületen.
 
Ezen kívül az ácsceruza szélesebb felületet kínál a jelöléshez, így könnyebb látni és követni a vonalat. A lapos kialakítású ceruzák különféle keménységűek lehetnek, így alkalmazkodnak a különböző faanyagokhoz és vágási igényekhez.
 
Végül, az ácsceruzák gyakran tartalmaznak speciális radírt vagy vágópengét a ceruza végén, ami további kényelmi funkciókat biztosít. Összességében az ácsceruza kialakítása a praktikus használatot és a szakmai igények kielégítését szolgálja.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!