Szűrők
Bruttó ár

989Ft - 4291Ft
.Gyártó / Márka

(14)
(3)
(1)
(8)
.Terméktípus

(3)
(3)
(8)
(8)
(1)
(4)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kőműves, gipszelő, fugázó kanalak

Fugakanál, gipszkanál, kőműves kanál, macskanyelv kanál és sarokkanál - mindegyikük kulcsfontosságú szerszámok a különböző építőipari és burkolási munkák során. A fugakanálok lehetővé teszik a könnyű és precíz fugázást, míg a gipszkanálok ideálisak a gipszkartonozásnál és más belső kialakítási feladatoknál. A kőműves kanálok segítenek a vakolat, habarcs vagy cement pontos adagolásában, míg a macskanyelv kanálok speciális formájuknak köszönhetően könnyedén igazodnak a különböző felületekhez. A sarokkanálok pedig a nehezen elérhető helyeken való munkához kiválóak.
 
Ezek a szerszámok kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami biztosítja tartósságukat és a pontos munkavégzést. A megfelelő kanál kiválasztása fontos a munka hatékonysága és minősége szempontjából. Érdemes figyelembe venni a kanál méretét, formáját és anyagát, hogy az adott feladathoz leginkább megfelelőt válaszd.
 
A szakemberek és barkácsolók egyaránt megtalálják a szükséges eszközt a fent említett kanálok között, amelyek hozzájárulnak a pontos, szakszerű munkavégzéshez a különböző építőipari és burkolási projektek során.
Mutass többet
Találatok száma: 27
Megjelenítve:
Rendezés:

Hány fajta kőműves kanál létezik?


A kőműves kanálok széles választékban állnak rendelkezésre, kielégítve a különböző építőipari és burkolási igényeket. A változatos kőműves kanálok lehetővé teszik a szakemberek és barkácsolók számára, hogy kiválasszák az adott munkafeladathoz leginkább megfelelő eszközt. Néhány kőműves kanál típus közé tartozik:
 
Hagyományos Kőműves Kanál
Ezek a kanalak általában kovácsolt acélból vagy rozsdamentes acélból készülnek, és széles kialakításuk révén lehetővé teszik a habarcs könnyű keverését és adagolását.
 
Vízszintező Kőműves Kanál
Ezek a kanalak speciális formával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a vízszintes felületeken való munkavégzést. Ideálisak vakolat, habarcs vagy cement elosztásához a falakon.
 
Keményfém Kőműves Kanál
A keményfém bevonattal ellátott kanalak ellenállóbbak a kopás ellen és alkalmasak nehéz anyagok, például csempe vagy kő habarcsához.
 
Futókerekes Kőműves Kanál
Ezen kanalak két futókerékkel rendelkeznek, amelyek segítik a habarcs könnyű elosztását és simítását a falon vagy a padlón.
 
Hőálló Kőműves Kanál
Azok a projektek, amelyek magas hőmérséklettel járnak, például kandallók építése, igénylik a hőálló kőműves kanalak használatát.
 
Cementkeverő Kőműves Kanál
Ezek a kanalak kifejezetten cementkeveréshez tervezettek, és segítik a homogén és jól kevert cement előállítását.
 
Fontos figyelembe venni a kőműves kanál kiválasztásakor a méretet, anyagot, formát és az adott feladathoz való alkalmasságot. Az eszközök minőségi kivitele és speciális tulajdonságai hozzájárulnak a hatékony és precíz munkavégzéshez a kőműves munkáknál.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!