Wiha kábelcsupaszító kés belső pengével 130mm (44240)

7 890 Ft
Egység ár:
7 890,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
3 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • Minden szokványos keresztmetszet lecsupaszítása fokozatmentes beállítással 4mm és 28 mm között
  • A nagy markolatátmérőnek köszönhetően a kábelcsupaszító szerszám használat közben mindig tökéletesen fekszik a kézben
  • Kerek és hosszanti vágás automatikus beállítása
  • Az önszorító rögzítőkengyel gondoskodik a kábel biztonságos vezetéséről, amely a penge burkolata által egyben biztosítja a felhasználó biztonságát is
  • A penge gyors cseréje a markolatban azonnal elérhető tartalék pengének köszönhetően






Elektromos rendszerek telepítéskor a kábeleket mindig le kell csupaszítani. Ezért a felszerelésből nem hiányozhat a kábelcsupaszító szerszám. A Wiha kábelcsupaszító szerszáma pontos, gyors és biztonságos csupaszítást garantál. Az állítócsavarral fokozatmentesen beállítható vágási mélységgel minden szokványos kábel keresztmetszete (4 mm és 28 mm között) kényelmesen lecsupaszítható. Az önforgó belső késnek köszönhetően a szerszám automatikusan átvált kerekről hosszirányú vágásra. Az önszorító rögzítőkengyel gondoskodik a kábel biztonságos vezetéséről, amely a penge burkolata által egyben biztosítja a felhasználó biztonságát is. A nagy markolatátmérőnek köszönhetően a kábelcsupaszító szerszám használat közben mindig tökéletesen fekszik a kézben. A szerszám markolatában egy tartalék penge is található.




Alkalmazás

Minden szokványos 4–28 mm átmérőjű kerek kábel pontos, gyors és biztonságos lecsupaszításához. Önforgó belső kés kerek és hosszanti vágáshoz.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Wiha
.Terméktípus Kábelcsupaszítók
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!