Szűrők
Bruttó ár

749Ft - 22692Ft
.Gyártó / Márka

(24)
(8)
(1)
(6)
.Terméktípus

(2)
(1)
(9)
(14)
(8)
(2)
(5)
(1)
Súly

(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(5)
(12)
(2)
(1)
(5)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kalapácsok

A burkolókalapács, gumikalapács, kalapács, kőműves kalapács, kőtörő kalapács és palázó kalapács olyan eszközök, amelyek elengedhetetlenek a különböző építőipari feladatokhoz. A burkolókalapácsok alkalmasak csempék és burkolatok rögzítésére, míg a gumikalapácsok puha anyagok ütésére szolgálnak, minimális kárt okozva. A kőműves kalapácsok keményebb anyagokhoz, például kőhöz vagy téglához való munkához tervezettek, míg a kőtörő kalapácsok segítenek a kődarabok pontos formázásában és törésében. A palázó kalapácsok pedig főként fémrúdok és szögek behajtására alkalmazhatók.
 
Ezen eszközök mindegyikének fontos szerep jut a különböző építőipari és kőműves munkálatokban. Az alapos ismerete és a megfelelő használatuk lehetővé teszi a hatékony és pontos munkavégzést. Tekintettel a különböző feladatokra szabott kialakításukra, mindannyian hozzájárulnak a szakemberek és házilag dolgozók sikeres projektekhez.
 
Fontos, hogy megfelelő kalapácsot válassz a konkrét munkafeladatokhoz, és mindig ügyelj a biztonságra. Az építőipari eszközök kiválasztása során mindig érdemes olyan minőségi márkákra támaszkodni, mint például a Stanley, amelyek garanciát nyújtanak a hatékony és tartós szerszámokra.
 

Festa, Juco, Stanley, Z-Tools és Kapriol kalapácsok

Mutass többet
Találatok száma: 42
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!