Szűrők
Bruttó ár

648Ft - 8991Ft
.Gyártó / Márka

(3)
(8)
(6)
(1)
(1)
(31)
.Terméktípus

(1)
(3)
(1)
(33)
(2)
(2)
(7)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Reszelők, ráspolyok

Az építkezés és átalakítás során alkalmazott gipszkartongyalu, reszelő, ráspoly és tűreszelő olyan eszközök, amelyek segítik a precíz és hatékony munkavégzést. A gipszkartongyalu egy speciális eszköz, amelyet a gipszkartonlemezek pontos és egyenes vágására használnak. A reszelő és ráspoly olyan kézi szerszámok, amelyek segítenek a finomított felületek kialakításában, míg a tűreszelő finomabb reszelést tesz lehetővé kisebb részletekhez.
 
Ezek a szerszámok fontos szerepet játszanak a gipszkarton szerelésében és egyéb építőipari projektekben. A gipszkartongyalu lehetővé teszi a gyors és pontos méretek kialakítását, míg a reszelő és ráspoly lehetővé teszik a felületek simítását és formázását. A tűreszelő aprólékosabb munkáknál alkalmazható, ahol a precizitás kiemelten fontos.
 
Az ilyen típusú kézi szerszámok használata megkönnyíti a különböző munkafolyamatokat a különböző építőipari és asztalosipari projektek során. Az ergonomikus kialakítás és a kiváló minőségű anyagokból történő gyártás révén ezek a szerszámok hozzájárulnak a hatékony és eredményes munkavégzéshez.
 
A szakemberek számára elengedhetetlenek ezek az eszközök, mivel lehetővé teszik a pontos és precíz munkavégzést, ami kulcsfontosságú a magas színvonalú kivitelezéshez. A gipszkartongyalu, reszelő, ráspoly és tűreszelő mind olyan eszközök, amelyek segítik a szakembereket a szükséges felületek kialakításában és formázásában, elősegítve ezzel a minőségi építési és átalakítási projekteket.
 

Kapriol, Oregon, Stanley, Yato és Z-Tools reszelők, ráspolyok

Mutass többet
Találatok száma: 50
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!