Szűrők
Bruttó ár

53988Ft - 348991Ft
.Gyártó / Márka

(3)
.Terméktípus

(3)
Akciós / Új

(1)
Nyomás

(2)
(1)
Szívókapacitás

(1)
(1)
(1)
Tartályméret

(1)
(1)
(1)
Teljesítmény

(2)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kompresszorok

A kompresszorok, lényegében a levegő nyomását növelő eszközök, számos ipari és otthoni alkalmazásban játszanak fontos szerepet. Széles körben használják különböző méretű és típusú kompresszorokat, amelyek kiváló teljesítményt nyújtanak.
 
Az otthoni felhasználók számára a kisméretű kompresszorok praktikus eszközök lehetnek, például autógumi-felfúvóhoz vagy műhelymunkákhoz. Ezek a kompakt gépek könnyen szállíthatók és egyszerűen használhatók, kiválóan alkalmasak kisebb légi szerszámokhoz is.
 
Az ipari szektorban használt nagyobb kompresszorok képesek nagy mennyiségű levegőt előállítani és tárolni. Ezek széles körű ipari feladatokban használhatók, mint például gépek működtetése, pneumatikus szerszámok hajtása vagy folyamatvezérlés.
 
A kompresszorok típusai között találhatunk dugattyús, csavaros, centrifugális és palackos változatokat. Mindegyik típusnak specifikus előnyei vannak, és a kiválasztás során fontos figyelembe venni az adott felhasználási terület követelményeit.
 
Az otthoni és ipari kompresszorok egyaránt előnyösnek bizonyulnak, hiszen segítenek hatékonyan elvégezni különböző feladatokat, növelve ezzel a termelékenységet és kényelmet.
Mutass többet
Találatok száma: 3
Megjelenítve:
Rendezés:

Mire használható egy kompresszor?


 kompresszorok otthoni használata számos feladatra kiterjed, és ezen eszköz sokoldalúságát kihasználva kényelmes és hatékony megoldást kínál számos háztartási tevékenységhez. A következőkben néhány területet mutatok be, ahol otthoni kompresszor hasznos lehet.
 
Fújás és Felfújás
A kompresszorok ideálisak kerékpárgumik, autóabroncsok, labdák vagy medencefelszerelések felfújásához. Könnyű és gyors módja a nyomásellenőrzésnek és a szükség esetén való feltöltésnek.
 
Szerszámok Működtetése
A kompresszorok lehetővé teszik pneumatikus szerszámok, például fúrók, csiszolók, csavarbehajtók vagy festékszórók működtetését. Ezek hatékonyabbak és erősebbek lehetnek, mint a hagyományos elektromos szerszámok.
 
Festés és Fúvókák használata
A kompresszorral működő festékszórók segítségével könnyedén és egyenletesen lehet festeni. Emellett fúvókákat is csatlakoztathatunk, amelyek segítenek a tisztításban és porlásmentes felületek kialakításában.
 
Légágyúk és Szivattyúk használata
Az otthoni medence vagy játékmedence felfújásához és egyéb légágyúkhoz vagy szivattyúkhoz is használható a kompresszor.
 
Pneumatikus Székfűrész használata
Ha otthon fafűrészelésre van szükség, a pneumatikus székfűrész használatával precízebben és hatékonyabban dolgozhatunk.
 
Fátyolfólia vagy Szúnyogháló rögzítése
A kompresszorral működő pneumatikus szögezők segítségével gyorsan és biztonságosan rögzíthetjük a fátyolfóliát vagy szúnyoghálót keretekhez.
 
Levegőpisztolyok használata
A kompresszorral ellátott levegőpisztolyok ideálisak a por és szennyeződések eltávolításához, például számítógép billentyűzetek, elektronikai eszközök vagy háztartási gépek tisztításához.
 
A kompresszorok tehát kiválóan alkalmazhatók otthoni feladatokhoz, segítve a feladatok hatékonyabb és könnyebb elvégzését. Legyen szó szerszámokról, festésről, fújásról vagy egyéb tevékenységekről, a kompresszorok praktikus eszközök az otthoni környezetben.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!