Modee E14 LED izzó 4W Retro filament/gyertya (ML- CF2700K4WE14)

700 Ft
Egység ár:
700,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
17 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • CF2700K4WE14A MODEE Smart Lighting filament LED-ek magas minőségű és hosszú élettartamú fényforrásokat gyárt. 35.000 órás használati élettartával háztartási használat esetén hosszú évekig nem kell bajlódnunk a világítással. A filament LED-ekre jellemző magas fényhasznosítás pedig megóvja pénztárcánkat.
  • A filament LED-eket már a tervezési fázisban oly formán alakították ki, hogy a lehető leghasonlóbb érzetet keltse a hagyományos izzó által létrehozott fényhez. Ennek köszönhetőek a LED "szálak" vagy más néven LED "húrok" amik nem pontszerű fényt bocsátanak ki mint az SMD LED-ek.
  • A LED technológiának köszönhetően azonban szélesebb lehetőségek tárultak a gyártók elé így a filament LED-eknél is lehetőség van a számos formavilág kialakítására, több féle színvilág megválasztására. Ennek köszönhetően tökéletes dekorációs elem is mintsem csak egy világító eszköz.
  • Az üveg búra lehetővé teszi a fénykibocsátó LED-nek, hogy minden irányban sugározzon. Ha Önnek reflektoros csillárja, olyan lámpateste van ahol fényvisszaverést is hasznosítani kívánja, azaz fontos a 360°-os megvilágítás, válasszon filament LED-et.
  • A Filament Candle vagy más néven Filament Gyertya a legnépszerűbb E14 foglalattal ellátott formavilág. Számos csillár népszerű eleme. A MODEE Smart Lighting ezt a terméket 2700K azaz melegfehér színhőmérséklettel gyártja ami a leginkább hasonlít a hagyományos izzóéhoz. A 2700K-t a kellemes meleg fehér fénye miatt hálószobába, gyerekszobába, nappaliba, meghitt sarkokba javasoljuk. A fogyasztása azonban mindössze 4W. A technológiának köszönhetően 430 lumen fényerőt képes a 4W fogyasztásból előállítani ami magas fényhasznosításnak számít.
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Modee
.Terméktípus LED izzó
Energiaosztály A+
Fényáram 430 lm
Foglalat E14
Színhőmérséklet 2700 K
Teljesítmény 4W
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!