Szűrők
Bruttó ár

1689Ft - 31491Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(1)
(7)
(4)
(6)
.Terméktípus

(21)
Raktáron

(20)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Gyeptrágyák, gyepműtrágyák

A gyeptrágyák és gyepműtrágyák kerti területeink gondozásában és fejlesztésében kulcsszerepet játszanak. Ezek a tápanyagokban gazdag anyagok elősegítik a gyep egészséges növekedését, a sűrűbb zöld szín kialakulását és a gyep ellenálló képességét a különböző környezeti hatásokkal szemben.
 
A gyeptrágyák és gyepműtrágyák formulái olyan speciális tápanyagokat tartalmaznak, amelyek elengedhetetlenek a fű növekedéséhez és fejlődéséhez. Ezek a kerti kiegészítők támogatják a gyep gyökeres rendszerét, növelik a fotoszintézist, és erősítik a növényeket, hogy ellenálljanak a gyepet potenciálisan károsító körülményeknek.
 
A megfelelő gyeptrágyázás segíthet megelőzni a gyep betegségeit, támogatja a gyorsabb gyepregenerációt, és elősegíti a zöld és élénk látványt a kertben. Emellett a tápanyagokkal dúsított gyep javítja a talaj szerkezetét és nedvességmegtartó képességét.
 
A gyeptrágyák rendszeres használatával a kertész gondoskodhat a gyep szépségéről és egészségéről, és biztosíthatja, hogy a zöld terület mindig lenyűgöző és virágzó legyen.
Mutass többet
Találatok száma: 21
Megjelenítve:
Rendezés:

ICL landscaper, Mr. pitch és Terrasan gyeptrágyák


Az ICL Landscaper, MR Pitch és Terrasan gyeptrágyák kiváló minőségű termékeket kínálnak a gyep gondozásához és táplálásához.
 
ICL Landscaper
Az ICL Landscaper gyeptrágya a professzionális kertészek és tájépítők választása. A kiegyensúlyozott tápanyagösszetétel támogatja a gyep egészségét és vitalitását. Tartalmazhat nitrogént, foszfort és káliumot, valamint egyéb nyomelemeket, amelyek elengedhetetlenek a gyep optimális fejlődéséhez. A gyors felszívódású összetevők révén gyors és hatékony eredményt biztosít.
 
MR Pitch
Az MR Pitch gyeptrágya kifejezetten sportpályák, futballpályák és egyéb intenzív használatú gyepterületek számára készült. A kiegyensúlyozott tápanyagok segítenek fenntartani a gyep erősségét és ellenállóképességét. A lassú felszabadulású nitrogén komponensek hosszan tartó tápanyagellátást biztosítanak, ami különösen fontos az intenzív terhelésű gyepfelületeken.
 
Terrasan
A Terrasan gyeptrágya kifejezetten a szőnyeggyepek, parkok és kertek számára lett tervezve. A speciális összetétel segít fenntartani a gyep szépségét és egészségét. A magas minőségű tápanyagok, például a nitrogén, foszfor és kálium mellett tartalmazhat kalciumot és egyéb nyomelemeket, amelyek elősegítik a gyep erősödését és ellenállóképességét a különböző környezeti kihívásokkal szemben.
 
Ezen termékek használatával biztosítható a gyep optimális tápláltsága és egészsége, ami hozzájárul a gyönyörű és ellenálló pázsit kialakításához. Fontos azonban, hogy az alkalmazás előtt mindig elolvassuk és kövessük a gyártói utasításokat a legjobb eredmények elérése érdekében.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!