Szűrők
Bruttó ár

549Ft - 36491Ft
.Gyártó / Márka

(4)
(1)
(3)
(3)
(1)
(17)
.Név

(1)
(3)
(2)
(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
(2)
(2)
(3)
(2)
(1)
(2)
(2)
(2)
(3)
.Terméktípus

(34)
Forgalmazási kategória

(5)
(29)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Gombaölő szerek

A kerti gombaölő szerek fontos szerepet játszanak a növények egészségének megőrzésében. Azok, akik szeretik gondozni kertjüket, gyakran találkoznak különböző gombás betegségekkel, amelyek veszélyeztethetik a növények növekedését és virágzását. Azonban a megfelelő gombaölő szerek alkalmazásával sokféle problémát megelőzhetünk.
 
Egyes kertekben a penészgomba vagy más gombák terjedése jelent komoly problémát. Az ilyen kórokozók elleni védekezés érdekében speciális gombaölő szereket alkalmazhatunk. Ezek a termékek hatékonyan segíthetnek a gombák elleni harcban, megvéve a növényeket a fertőzésektől.
 
A kerti gombaölő szerek különféle formákban elérhetők, például folyékony permetek, porok vagy olajok formájában. Ezek a termékek különböző hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek célzottan veszik fel a harcot a kertet fenyegető gombák ellen.
 
A növények gombás betegségeinek kezelése mellett a gombaölő szerek prevenciós szerepkört is betölthetnek. A rendszeres kezelés segíthet megelőzni a gombás fertőzéseket, különösen nedves vagy esős időjárási körülmények között.
 
A gombaölő szerekkel való megfelelő és időben történő kezelés hozzájárulhat a kert egészségének fenntartásához és a növények optimális növekedéséhez. A gombás betegségek elleni védekezésre szolgáló kerti termékek segítségével élvezhetjük a színpompás és egészséges kertet.
 

Védd növényeidet gombaölő szerekkel!

Mutass többet
Találatok száma: 34
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!