Total gyomírtó szer 200ml

2 390 Ft
1 liter (5 db):
11 950,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
10 darab

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

A hatályos jogszabályoknak megfelelően növényvédő szert nem áll módunkban szállítani, így személyesen, a Trans-Vidia Kft. telephelyén található Gazdaboltunkban tudod megvásárolni!




Totális gyomirtószer

Szántóföldek, tarló, mezőgazdaságilag nem művelt területek, lakott területek, kiskertek, legelő, gyep, lucerna, erdészet (összes fafaj, luc, erdei, duglászfenyő, fakitermelés), szőlő, almatermésűek, csonthéjasok, héjas gyümölcsösök, őszi búza, őszi és tavaszi árpa gyomirtására, kukorica, napraforgó, repce, szója állományszárítására alkalmazható.

Házikerti felhasználás esetén 400 m2-re elegendő (3-5%-os oldat használata javasolt).

Magról kelő gyomnövények esetében az engedélyokiratban meghatározott alacsonyabb dózisban kell alkalmazni. Magról kelő kétszikűek esetében azok 4-8 valódi leveles fenológiájában, magról kelő egyszikű gyomnövényeknél 3-5 leveles állapotban kell a kezelést elvégezni.
Évelő kétszikű, valamint évelő egyszikű gyomnövények esetében azok intenzív növekedési szakaszában kell a készítményt kij uttatni , hogy a hatóanyag a gyomnövény föld alatti szaporító képleteibe is lejusson.
Tarackbúza, fenyércirok, nád ellen kedvezőbb hatás érhető el ősszel, amikor a tápanyag áramlása a rizómák felé a legintenzívebb. Szulák-félék ellen a virágzás idején, mezei acat ellen annak tőlevélrózsás állapotában van a kezelés optimális időpont ja.
A meteorológiai körülményeket figyelembe véve a glifozát hatóanyag 15-25 "C között és magas páratartalom mellett a leghatékonyabb. A hatás kifejtéséhez fontos, hogy a kezelést követően 6 órán belül ne hulljon csapadék, és a hatóanyag maradéktalanul felszívódhasson a gyomnövényben
A készítmény nem szelektív, a gyomnövényektől megvédendő kultúrnövényre nem kerülhet a hatóanyag, mert azt károsíthatja.




Felhasználható

Szántóföldi kultúrákban, azok vetése előtt, illetve után a csírázás megindulásáig, akkor, ha az elvetett magvakat legalább 3 cm vastag aprómorzsás talajréteg takarja. 3 %-nál kevesebb szervesanyagtartalmú talajokon ez a technológia nem alkalmazható.
Tarlókezelésre évelő gyomnövények ellen tarlóhántás után azok 15-30 cm-es nagyságakor. A tarlóművelést sekélyen kell végezni, oly módon, hogya tarackok feldarabolódjanak, és ezáltal az alvó rügyek is kihaj ts anak.
Mezőgazdaságilag nem művelt területek: utak, útpadkák, vízmentes állapotú vízelvezető árkok, ipari létesítmények, üzemanyagtöltő állomások, repülőterek, vasúti pályatestek, totális gyomirtására, ahol azt helyi rendelet nem tiltja.




Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvasd el a címkéken található használati utasítást!

Termék paraméterek
.Név Total
.Terméktípus Gyomírtó szerek
Forgalmazási kategória III
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!