Szűrők
Bruttó ár

2489Ft - 48492Ft
.Terméktípus

(8)
(3)
Űrtartalom

(2)
(2)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Demizsonok, kannák

Az inox kanna, más néven rozsdamentes acélból készült edény, számos háztartásban elengedhetetlen eszköz. Az inox kannák rendkívül tartósak és ellenállóak, így ideálisak folyadékok tárolására és szolgáltatására. Ezek az edények gyakran találhatók meg a konyhákban, éttermekben és szállodákban is, mivel könnyen tisztíthatók és higiénikusak.
 
A demizson egy másik olyan tárgy, ami sok otthonban megtalálható. Eredetileg olyan edényeket jelölt, amelyek ételek melegítésére és tárolására szolgáltak. Napjainkban a demizson kifejezés szélesebb körben használatos, és olyan szettet is jelenthet, amely tartalmazhat különböző méretű és formájú edényeket.
 
Az inox kanna és demizson egyaránt része lehet a konyhai készleteknek, amelyek a mindennapi főzés és étkezés során előkerülnek. Ezek az eszközök nem csupán praktikusak, hanem esztétikai értékkel is rendelkeznek, különböző kialakításukkal és stílusukkal hozzájárulva a konyha összképéhez.
 
Az inox kannák és demizsonok kiválasztásakor fontos szempont lehet az anyag minősége, a kivitelezés részletei és az ergonómia. Az ilyen típusú konyhai eszközök tervezése és funkcionalitása egyaránt számít, hiszen azoknak meg kell felelniük a mindennapi használat során felmerülő igényeknek.
 
Ezek az edények emellett lehetnek részei kerti piknikeknek, utazásoknak, vagy akár tárolóeszközöknek is. Könnyű hordozhatóságuk és strapabíróságuk miatt ideálisak lehetnek a mindennapi élet különböző színterein való használatra.
 
Végül, az inox kannák és demizsonok konyhai eszközként való használatán túl, azok dekoratív elemekként is funkcionálhatnak a konyhában vagy a lakás más területein, hozzáadva az enteriőrhöz egy modern, tiszta és időtlen érzetet.
 

5 - 54 liter űrtartalommal bíró demizsonok, kannák és inox kannák

Mutass többet
Találatok száma: 11
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!