Penosil polisztirol ragasztó kézi 750 ml (A3527)

Limitált akció Az akció a 2024. április 4. és 2024. április 30. között érvényes vagy a készlet erejéig!
-12%
2 490 Ft
2 190 Ft
Egység ár:
2 190,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
172 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • Habragasztó homlokzatok és alapozások szigetelőlapjainak rögzítésére és belsőépítészeti táblák falhoz történő rögzítéséhez.
  • A Fixfoam nagyon jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik.
  • A legtöbb építőanyaghoz illeszkedik, kivéve teflon, polietilén és szilikon felületeket.
  • Az aeroszolos palackba csomagolva hab pisztollyal használható, nedvesség megkötésére.
  • A megkötött hab jó hőmérséklet és hangszigetelő.
  • A megkeményedett hab ultraibolya fényre és közvetlen napfényre érzékeny.

Alkalmazási terület
Polisztirolhab (polisztirolhab vagy Styrofoam, EPS vagy XPS) elnevezésű szigetelt panelek telepítésére új építmények homlokzatain és alapjain, valamint a termikus felújításhoz szükséges épületek szigetelésére, kőgyapot rögzítéséhez. Tetőcserepek rögzítésére és szigetelési célokra, ablakpárkányok rögzítéséhez.

Alkalmazási feltételek
Alkalmazási hőmérséklet: -5° C és +30° C között; a legjobb eredmény 20° C-on érhető el. A palack hőmérséklete az alkalmazás során: +5° C-tól +25° C között, a legjobb eredmény 20° C-on érhető el. A felületet meg kell tiszttani, portól, olajtól és egyéb szennyeződésektől. A megkötött hab vízbázisú festékekkel festhető.

Alkalmazási útmutatás
Tartsa a palackot álló helyzetben, fordítsa el a pisztolyt az egyik kezét a fogantyún tartva, majd a másik kezével fordítsa a pisztolyra a palackot. Ügyeljen arra, hogy a pisztoly nem irányul más személyek felé. A palackot nem szabad a szeleppel fejjel lefelé csatlakoztatni a pisztolyhoz, illetve a pisztoly sem helyezhető fordítva a palackra. A palack rögzítése után, rázza az fel jól, legalább 20-szor. A kifolyó hab mennyisége a ravasz használatával állítható. Alacsony páratartalom esetén (50% relatív páratartalom mellett) a hordozó felületet át kell nedvesíteni, mivel a hab kitágul a nedvesség miatt. A nedves felület jobb eredményeket biztosít. Alacsony hőmérsékleten a palackot fel kell melegíteni, mielőtt meleg térben vagy a vízben használná. Helyiség vagy a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30°C-t A szigetelőtáblák oldalára párhuzamosan vigye fel a habot (3-4 cm szélétől), valamint egy középső csíkkal, párhuzamosan a leghosszabb oldalon (legfeljebb 25 cm a ragasztócsíkok között). A hab felvitelét követően várjon 2-3 percig, majd nyomja a táblát a falhoz. A habosított polisztirol lapok szintje legfeljebb 5 percig állítható be. Használjon rögzítő berendezéseket az erkélyekhez, mennyezetekhez vagy hosszú felületekhez.
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Penosil
.Terméktípus Polisztirol ragasztók
Kiszerelés 750 ml
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!