Szűrők
Bruttó ár

189Ft - 14491Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
(3)
(3)
(5)
(1)
(2)
(27)
(1)
.Terméktípus

(1)
(8)
(8)
(1)
(1)
(5)
(2)
(1)
(2)
(6)
(5)
(2)
(1)
(5)
(4)
(1)
Kiszerelés

(2)
(3)
(1)
(2)
(2)
(2)
(1)
(1)
(2)
(1)
(2)
(1)
(3)
(1)
(5)
(1)
(3)
(1)
(1)
(2)
(12)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Általános ragasztók, papírragasztók

Az erősragasztók és faragasztók, valamint a gyorsragasztók és ragasztóhabok olyan termékek, amelyek sokféle felületet és anyagot képesek összekapcsolni és rögzíteni. A szerelőragasztók és tapétaragasztók szintén népszerűek a különböző ipari és otthoni projektekben. Ezek a ragasztók kiváló tapadási képességgel rendelkeznek, és lehetővé teszik az erős és tartós kötéseket. Használatuk segít megoldani különféle rögzítési és ragasztási feladatokat, legyen szó akár építési, barkácsolási vagy javítási munkáról. A megfelelő ragasztó kiválasztása kulcsfontosságú annak érdekében, hogy biztosítsuk az optimális tapadást és az összekapcsolt anyagok hosszú távú megbízhatóságát. Az ilyen típusú ragasztók használata hozzájárulhat az építőipari és kreatív projektek sikeréhez, valamint az otthoni vagy irodai felújítási munkák hatékonyabb végrehajtásához.
 

Válassz ragasztót bármilyen felületre!

Mutass többet
Találatok száma: 53
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!