Szűrők
Bruttó ár

168Ft - 7891Ft
.Gyártó / Márka

(41)
(25)
.Terméktípus

(79)
(6)
Befogás

(85)
Méret

(1)
(1)
(2)
(2)
(4)
(4)
(4)
(4)
(4)
(4)
(3)
(4)
(3)
(3)
(3)
(3)
(1)
(3)
(4)
(4)
(1)
(4)
(1)
(3)
(1)
(3)
(1)
(5)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Fémfúrók, fémfúrószárak

Amikor fémekkel dolgozol, elengedhetetlen eszköz a fémfúró. Ez a speciális fúró segítségével lehetővé válik a tiszta és pontos lyukak készítése fémfelületeken. A megfelelő fémfúró kiválasztása kulcsfontosságú, hogy sikeresen elvégezd a fúrási feladatokat, legyen az otthoni javítás vagy ipari projektmunka. Fontos figyelembe venni az anyagvastagságot és típusát, valamint az adott lyuk átmérőjét és mélységét. A megfelelő fúrószár és fúrófej kiválasztása biztosítja, hogy a fémfúrás során ne legyenek problémák, és a végeredmény pontos és precíz legyen. Az optimális sebesség és nyomás alkalmazása segít megelőzni a fúrás során bekövetkező túlzott hőt és az esetleges töréseket. Ha a megfelelő fémfúrót és technikát alkalmazod, garantáltan kiváló eredményeket érsz el minden fémfúrás során.
 

Bohrcraft és Irwin femfúrók

Mutass többet
Találatok száma: 85
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!