Velux GZL 1051 Standard felső kilincses tetőablak

Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért!
Gyártó
Szállítás

Átvételi pontok 1190 Ft

Szállítás 1490 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

Leírás
Az eredeti felső kilincses nyitásmódú tetőtéri ablak friss levegőt biztosító beépített szellőzőnyílással rendelkezik. Páratlan és innovatív ez a 2 az 1-ben megoldás: az ablakszárny tetején található kilincs meghúzásakor első kattanásig csak a szellőzőnyílás nyílik ki, a nyitókart tovább húzva nyílik maga az ablak.
A kézre álló felső kilincses tetőtéri ablak remek választás a legtöbb ablakbeépítési magasság esetén, hiszen a kilincspozíció lehetővé teszi a tetőtéri ablak alatti tér tetszés szerinti bútorozását.
 
2018-tól kezdődően minden VELUX tetőtéri ablak, beleértve a Standard kínálatot is, ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel és huzat elleni extra gumitömítéssel van ellátva. Ez a párosítás egyedi hőszigetelő rendszert alkot,  energiahatékony védelmet nyújtva a hideggel és a huzattal szemben.
 
Javasolt beépítési magasság: 80-130 cm (padló síkjától az ablak aljáig mért távolság)
 
Tetőablak előnyei
  1. Optimalizált 2-rétegű üvegezéssel a kevesebb fűtésszámláért, Uw= 1,3 W/m2K
  2. ThermoTechnology™: A Standard tetőtéri ablakok mindegyike ThermoTechnology hőszigeteléssel van felszerelve. Ez az egyedi hőszigetelő rendszer különösen erős és energiatakarékos védelmet nyújt a széllel és a hideg levegővel szemben, megőrizve otthona melegét.
  3. Huzat elleni extra gumitömítés 
  4. Időjárásálló egész éven át: A VELUX tetőtéri ablakoknál teszteléssel győződtek meg arról, hogy minden évszakban ellenállnak az időjárás viszontagságainak, legyen szó akár a nyári esőzésekről és jégverésről vagy a téli hó és jég lerakódásáról.
  5. Friss levegő zárt ablak esetén is: A beépített légszűrővel egészségesebb lesz a beltéri klíma, mivel kiszűri a port és a rovarokat. A szűrő könnyen tisztára porszívózható.
  6. Kényelmes és egyszerű tisztíthatóság
  7. Könnyen felpattintható VELUX árnyékolókhoz kialakítva: Minden VELUX tetőtéri ablakot úgy alakítottak ki, hogy bármely VELUX árnyékoló könnyen felszerelhető legyen rá. Csak egy Pick&Click!™ az egész!
  8. A felső kilincses változat utólag távvezérlésűvé alakítható vagy kiegészítő alsó kilinccsel is nyitható
 
Garancia
A VELUX 10 év garanciát biztosít tetőtéri ablakokra, burkolókeretekre, beépítőtermékekre és ablakai üvegezésére.
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Velux
.Név Standard GZL 1051
.Terméktípus Tetőtéri ablakok
Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt ír nekünk erről a termékről!
Értesítések
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!