Szűrők
Bruttó ár

49Ft - 3492Ft
.Terméktípus

(5)
(2)
(9)
(11)
(6)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Szegletvasak, kapupántok, polctartó konzolok

Az otthonok és kertek számos kiegészítője között megtalálhatók a szegletvasak, kapupántok és polctartók, amelyek fontos szerepet töltenek be az építési és dekorációs projektekben. A szegletvasak segítenek erősíteni a sarkokat és védeni azokat a sérülésektől, míg a kapupántok lehetővé teszik a kapuk megfelelő működését és biztonságát. A polctartók kényelmes tárolási megoldást kínálnak különböző helyiségekben, lehetővé téve a polcok könnyű és hatékony rögzítését. Fontos szempont a megfelelő minőségű és méretű kiegészítők kiválasztása az adott feladathoz, mivel ezek hozzájárulnak az építmények tartósságához és funkcionalitásához. Egy jól megválasztott és megfelelően telepített szegletvas, kapupánt vagy polctartó hozzájárulhat az otthonok és kertek biztonságához és esztétikai megjelenéséhez.
 

Bútorakasztófülek, polctartók, tokrögzítő lemezek

Mutass többet
Találatok száma: 34
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!