Mapei Pronto Polyglass hidegaszfalt 25kg (7268725)

4 990 Ft
Egység ár:
199,60 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
43 zsák
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

Bitumenes keverék homok és murva adalékanyagokból készül aszfaltutak felújítására.
Az adalékanyagokat bitumen és növényi olaj köti össze.
Állagát tekintve az anyag bizonyos idő után összeáll, betömörödik.

A PRONTO használata főként útkarbantartásra, kisebb kátyúk megszüntetésére, kis felületek felújítására és javítására, valamint rések kitömésére ajánlott. Gyorsan és könnyedén teríthető, nem igényel szakértelmet, és egy szintre hozza az egyenetlen felületeket. Városi és külvárosi környezetben egyaránt ellenáll a járművek által a főútvonalakon és a mellékutakon keltett hatásoknak. A PRONTO használatra kész állapotban kapható, de a felhordásához tiszta felületre van szükség. A termék nem igényel alapozást. Figyeljen rá, hogy a felújításként terítendő felület ne legyen 5-6 cm-nél vastagabb, ellenkező esetben további rétegeket kell felhordani, és ezeket speciális szerszámokkal, nagyon alaposan tömöríteni kell. A termék akkor köt meg véglegesen, amikor a felülete tömörré válik. A forgalom korlátozását követően alaposan tömöríteni kell az anyagot úthengerrel, lapvibrátorral vagy egyéb tömörítő eszközzel. Ilyen esetben tanácsos a felületre hinteni egy réteg pormentes homokot. A műveletek befejeztével a gépjárművek rögtön igénybe vehetik az úttestet.


  • Halmazállapot: Szilárd
  • Szín: Fekete
  • Anyagigény hozzávetőleg: 17-18 kg/m2 a tömítendő rés szélességének minden centiméterére (puha agyag esetén)
  • Felhordási hőmérséklet: 5÷35 ° C
  • Hasznos rétegvastagság Minimum 2,5 cm / maximum 5 cm
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Mapei
.Terméktípus Hidegaszfaltok
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!