Samott habarcs 2kg (CIKK- 100014389)

990 Ft
Egység ár:
495,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
27 darab

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

Összetétel

Samott őrlemény: 70%, Agyag: 30%
Al2O3 + TiO2 ~38%
SiO2 ~58%
Szemcseméret: 0-1 mm

Samott habarcsnak nevezzük a finomra őrölt samott és finomra őrölt agyag keverékét. Alkalmazzák samott téglák falazásához, tűzhelyek, kályhák, kandallók, grillezők építéséhez, javításához, fali szigetelők rögzítésére, kül- és beltérben. Hőállóság: 1300 0 C.

Használat

A samott habarcsot nátron-vízüveg oldattal pasztaszerű anyaggá keverjük úgy, hogy mindig a folyadékot adagoljuk a száraz anyaghoz (1 kg száraz samott habarcshoz kb. 3 dl vízüveg oldat szükséges). A jól kikevert paszta 10 perc pihentetés után 50-60 percig dolgozható fel. Az aljzatnak szilárdnak, por- és piszok szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A felületre vakolókanállal vagy spatulával vigyük fel. A bekevert anyaghoz hulladék anyagot ne keverjen vissza. A habarcs 48 óra után szilárdul meg. Figyelem! Vigyázzon, hogy a habarcs ne száradjon rá a külső díszítő felületre (pl. csempe), mert száradás után csak mechanikus úton távolítható el. Használat után a szerszámokat vízzel tisztítsa meg. A felhasználásra kerülő nátron-vízüveg oldat lúgos kémhatású, ezért kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást.

Tárolás

Száraz helyen.

Termék paraméterek
.Terméktípus Samott habarcsok
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!