Szűrők
Bruttó ár

27989Ft - 29491Ft
.Gyártó / Márka

(2)
.Terméktípus

(2)
Akciós / Új

(2)
Hossz

(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Locsolótömlők, víztiszta tömlők

Kerti öntözéshez választott eszközök, mint a locsoló tömlők, csepegtető szalagok, gyöngyözőcsövek és tömlődobozok, nélkülözhetetlenek a hatékony és gazdaságos vízellátáshoz. Az alábbiakban kiemeltem néhány fontos szempontot, amikor ezeket a kerti öntözőeszközöket választod.
 
A locsoló tömlők elérhetők különböző hosszúságokban és anyagokból készülnek, mint például neoprén, latex vagy műanyag. A hajlékony és könnyű kivitelezés javítja a kezelhetőséget, míg a tartós anyagok növelik a tömlő élettartamát.
 
A csepegtető szalagok és gyöngyözőcsövek rendkívül hatékonyak a gyökerekhez közvetlenül juttatott vízmennyiség szabályozásában. Ezek különböző átmérőkkel és szűrőkkel rendelkeznek, lehetővé téve a különböző növények igényeinek pontos kielégítését.
 
A tömlődobozok és tömlőkocsik praktikus megoldások a tömlő tárolásához és könnyű szállításához. A teleszkópos fogantyúk és a kerekek növelik a mobilitást, míg a tömlődobozok védik a tömlőt a környezeti hatásoktól, meghosszabbítva élettartamát.
 
A víztiszta tömlők különösen hasznosak, mivel átlátszó kialakításuk lehetővé teszi a víz folyásának könnyű megfigyelését. Ez javítja a felhasználói élményt és segít elkerülni a tömlőcsomók és elakadások kialakulását.
 
Az öntözési rendszer kialakításakor gondolj a víztakarékos megoldásokra, például a csepegtető szalagok vagy gyöngyözőcsövek használatával. Ezek a rendszerek pontosan szabályozzák a vízmennyiséget, minimalizálva a pazarlást és támogatva a fenntartható öntözési gyakorlatokat.
 
A könnyen tisztítható és karbantartható öntözőeszközök hozzájárulnak a higiéniai feltételek fenntartásához, és elősegítik a hosszú távú hatékony használatot. Az anyagok kiválasztásakor figyelj a környezetbarát és időjárásálló opciókra is.
 

Kedvezű árú és minőségi Cellfast, Gardena locsolótömlők

Mutass többet
Találatok száma: 2
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!