Népszerű termékek

Akciók
Csengők, kaputelefonok, elosztók, azaz bármi, ami otthonodhoz elengedhetetlen


A Trans-Vidia Kft. webáruház otthon, lakáskultúra felületén különböző kategóriáink alatt minden olyat megtalálhatsz, ami ugyan nem szorosan vett szerszám, de nélkülözhetetlen a ház körül. Autós termékeink között jégkaparó, féktisztító vagy éppen szélvédő mosó folyadék is megtalálható. 

A téli hónapokban hősugárzókkal, konvektorokkal, olajradiátorok vagy tüzelőanyagokkal, azon belül is alágyújtóssal vagy koromtalanítóval tudunk szolgálni.

De olyan hétköznapi termékek is helyet kaptak, mint a postaláda, házszám, kapuütköző, seprű vagy éppen a különböző hagyományos és LED izzók. Nálunk több tucat beltéri és kültéri postaláda közül válogathatsz. Van alumíniumból, fémből és műanyagból készült postaládánk is, ráadásul igen sokféle színben: barna, bronz, fehér, fekete, szürke vagy akár zöld levélbedobót, postaládát is választhatsz álló és fekvő kivitelben egyaránt.

Mielőtt belépnének a házadba, válassz csengő, vezeték nélküli csengő, kaputelefon, belépésjelző és szén-monoxid érzékelő kínálatunkból!

Elosztók és hosszabbítók mellett kábeldobok, különféle kábelek és csatlakozók közül is választhatsz. Home kábeldobjaink sok esetben beépített túlmelegedés elleni védőkapcsolóval, fém talpakkal, illetve hővédelem törlése visszaállító gombban van felszerelve. A kábeldobok kábelei 10 métertől akár 50 méter hosszúak is lehetnek, és IP20 vagy IP44 védettséggel rendelkeznek.

Válogass lakatjaink, pántjaink, zsanérjaink és záraink, zárbetéteink között.

A zene szerelmeseinek pedig hordozható hangszórókkal, hangfalakkal, mikrofonokkal és hangdobozokkal tudunk kedveskedni. Dobd fel a családi összejöveteleket, bulizzatok egy jót otthon. Party hangdobozaink amellett, hogy kiváló hangzásuk van, sok esetben beépített fényeffektekkel rendelkeznek, így arról már nem külön gondoskodnod.Nézz szét gyártók és márkák szerint is