Szűrők
Bruttó ár

1089Ft - 2091Ft
.Gyártó / Márka

(1)
.Terméktípus

(7)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kőműves serpenyők

A kőműves serpenyők esszenciális eszközök a habarcs keveréséhez és az építőipari projektekhez. Különböző típusok és kialakítások léteznek, hogy megfeleljenek a változatos igényeknek. Ezen eszközök széles körű alkalmazhatóságát a habarcskeverés és az anyagok hatékony elosztása teszi lehetővé a falazási és vakolási munkáknál.

Mutass többet
Találatok száma: 7
Megjelenítve:
Rendezés:

Milyen anyagból készülhet a kőműves serpenyő?


A kőműves serpenyők készülhetnek különböző anyagokból, és az alkalmazási területtől, a felhasználási gyakoriságtól és a speciális követelményektől függően választhatók az ideális anyagok. Az alábbiakban néhány gyakori anyag, amelyből kőműves serpenyőket gyártanak:
 
Fém
A fém kőműves serpenyők általában alumíniumból vagy acélból készülnek. Ezek erősek, tartósak és ellenállnak a kopásnak. Az alumínium könnyebb, de mindkét anyag könnyen tisztítható és ellenáll a korróziónak.
 
Műanyag
A műanyag kőműves serpenyők könnyűek és könnyen tisztíthatók. Ezek ideálisak könnyű feladatokhoz és kisebb projektekhez. Bizonyos típusok polipropilénből vagy más strapabíró műanyagokból készülnek.
 
Kőműves Műanyag
Speciális kőműves serpenyők készülhetnek olyan műanyagokból, amelyek ellenállnak a vegyszereknek és a kopásnak. Ezek az anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a megfelelő teljesítményt a speciális feladatokhoz.
 
Gumírozott
Néhány kőműves serpenyőt gumírozott felülettel látnak el, amely megakadályozza a habarcs ragadását és könnyíti a tisztítást. Ezek a serpenyők gyakran alkalmazkodnak az egyes feladatokhoz és könnyebben kezelhetők.
 
Műgyanta vagy Műköves Keverék
Innovatív anyagokból, például műgyantából vagy műköves keverékekből készült kőműves serpenyők lehetnek, amelyek kombinálják a tartósságot és a könnyű súlyt.
 
Fontos, hogy a kiválasztott anyag a serpenyő alkalmazási körülményeinek megfeleljen, és a felhasználó számára kényelmes és hatékony legyen. 


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!