Szűrők
Bruttó ár

2989Ft - 17991Ft
.Gyártó / Márka

(5)
(3)
.Terméktípus

(1)
(1)
(6)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Térdpárnák, térdelő szivacsok

A térdpárna vagy térdelő szivacs a burkolási munkafolyamatok során elengedhetetlen kiegészítő, amely kényelmet és védelmet nyújt a burkolóknak és asztalosoknak a térdelés közben. Az ilyen típusú szivacsok kialakításánál figyelembe veszik a felhasználó kényelmét és az ergonómia fontosságát, hogy minimalizálják a fájdalmat és kényelmetlenséget, amely a hosszú órákon át tartó térdelésből adódhat.
 
A burkoláshoz kifejlesztett térdpárnák rendszerint tartós és ellenálló anyagból készülnek, ami ellenáll a szennyeződéseknek és a nedvességnek. Az ergonomikus kialakításuknak köszönhetően könnyedén alkalmazkodnak a térd formájához, biztosítva a megfelelő támaszt és kényelmet. Ezek a szivacsok nemcsak a térdek védelmét szolgálják, hanem segítenek megelőzni a fáradtságot és a túlzott nyomást is.
 
A burkolók számára elengedhetetlen, hogy a térdelő szivacsokat válasszák, mivel ezek nélkülözhetetlen eszközök a hatékony és kényelmes munkavégzéshez. A megfelelő térdpárna használata segíthet megőrizni a burkoló munka minőségét és hatékonyságát, miközben minimalizálja a fizikai fáradtság és a potenciális sérülések kockázatát.
Mutass többet
Találatok száma: 8
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért használj térdpárnát burkolás közben?


A térdpárna használata burkolás közben számos előnnyel jár, amelyek hozzájárulnak a kényelemhez, hatékonysághoz és a munkavégzés során fellépő potenciális kényelmetlenségek csökkentéséhez.
 
Burkolási munkálatok során gyakran szükség van hosszú órákig tartó térdelésre, amely a térdek és a háton jelentős nyomást gyakorolhat. Ennek következtében a térdpárna, vagy térdelő szivacs, számos pozitív hatással bír:
 
Kényelem
A térdpárna puha, párnázott felülete jelentősen csökkenti a térdre nehezedő nyomást, ezzel javítva a kényelmet és megelőzve a fájdalmat.
 
Védelem
A térdpárna védelmet nyújt a kemény vagy hideg felületek ellen, csökkentve a térdben és háton fellépő sérülések kockázatát.
 
Ergonómia
Az ergonomikus kialakítás segíti a térdpárnának az illeszkedést a térd formájához, biztosítva a megfelelő támaszt és kényelmet.
 
Hatékonyság
A kényelmes munkakörnyezet növelheti a burkoló munkavégzésének hatékonyságát, mivel a szakember kevésbé fárad el hosszú órák után.
 
Egészségmegőrzés
A megfelelő térdpárna használata hozzájárulhat a térdek és háton lévő stressz csökkentéséhez, elősegítve a hosszú távú egészségmegőrzést.
 
Fontos, hogy a megfelelő típusú és minőségű térdpárnát válasszuk a munka specifikus igényeinknek megfelelően. A helyes térdelő szivacs kiválasztásával a burkolók nemcsak kényelmesen dolgozhatnak, de meg is óvhatják testüket a túlzott terheléstől és sérülésektől.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!