30 év tapasztalat
 
Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.
Valódi bolt vagyunk
 
A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!
Széleskörű raktárkészlet
 
Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod.
Elérhetőek vagyunk
 
Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!

Trans-Vidia webáruház


Az 1992-es alapításunk óta eltelt közel 30 évben rengeteg termékkel, termékkörrel növeltük áruházunkat, amelyek többségét futárszolgálattal házhoz is tudjuk szállítani, ezért kerültél most webáruházunkhoz.

Kert és gazdabolt oldalunkon megtalálsz minden olyan kerti gépet, kerti szerszámot, öntözéstechnikai terméket, kerti eszközt, trágyát, vetőmagot és növényvédő szereket, amik elengedhetetlenek kerted fenntartásához, gondozásához.

Elektromos szerszámgépeink között válogass a különböző akkumulátoros, elektromos vagy éppen benzines faipari, építőipari és többek között fémipari szerszámgépünk közül. Milwaukee, Yato, HiKoki és Zipper gépek keverőgéptől kezdve a polisztirolvágóig.

Több száz kéziszerszám, burkoló és kőműves szerszámok, festő szerszámok, csavarhúzók stb. várják, hogy segítségedre legyenek munkád során, vagy épp az otthonodban.

Festékek, alapozók, festék sprayk, lakkok, lazúrok. Néhány terméket ugyan csak bolti átvétellel rendelhetsz meg a szállíthatatlansága miatt, azonban rengeteg aeroszolt, impregnálót, porfestéket vagy színezőpasztát szívesen küldünk neked futárszolgálattal.

Rendezd be műhelyedet, kerti tárolódat különböző műhelyfelszerelési eszközünkkel. Szerszámos ládák, munkaasztalok, szerszámtáskák és kofferek országos szállítással.

Első a biztonság! Ezért mindenképp érdemes beszerezned a kiváló minőségű, ugyanakkor divatos Milwaukee és Kapriol munkavédelmi ruházataink és termékeink egyikét.

Válogass több száz szerszámgép és barkács tartozékunk között a fúrószáraktól kezdve a vágókorongokon át a bitekig, fűrészlapokig és körkivágókig.

Rögzítéstechnikai termékeink között különböző csavarokat, alátéteket, dűbeleket és perforált lemezeket találhatsz. De itt rendelhetsz szilikonokat, purhabokat és tömítőprofilokat is.

Otthon, lakáskultúra menüpontunk alatt olyan fűtés és hűtéstechnikai termékeket találsz, mint az olajradiátor, konvektor és ventilátorok. Vásárolj kaputelefont, csengőt, házszámot vagy éppen postaládát.

Építőanyag és vasanyag kínálatunk is bőséges, hiszen nyíregyházi telephelyünkön tüzépet üzemeltetünk. Sok termék ugyan csak személyesen rendelhető meg, de például az olyan zsákos termékeink, mint az eps ragasztó, csemperagasztók vagy kvarchomok szállítása megoldott webáruházunkon keresztül is.

Reméljük megtalálod, amire szükséged van. Kollégáink azon dolgoznak, hogy rendelésedet minél gyorsabban és pontosabban elküldhessék számodra.