Kategóriák

Az összes blogbejegyzés látható

A térkő tisztítása, karbantartása és a moha eltávolítása

  • terko tisztitas fokep
Idővel azon kapod magad, hogy térköved fakul, koszolódik, pedig a frissen rakott kövedre olyan büszke voltál. Nem vagy egyedül! Igyekeztünk összeszedni mit tehetsz, hogy burkolatod a lehető legtovább szép maradjon...


8 érdekesség a láncfűrészről, amiről magad sem tudtad, hogy szeretnéd tudni

  • lanfuresz kiskep
Andreas Stihl szabadalmaztatta az első gázmotoros láncfűrészt. Akkoriban egyszerűen favágó gépnek nevezték, ez volt az első kézi, teljesen motorizált láncfűrész, amelyet favágásra terveztek. A világhírű Stihl láncfűrészgyártó cég a mai napig az ő nevét viseli.


Viastein - új, prémium burkolatok

  • cikk kiskep viastein ok
A Viastein egy új, magyar kézben lévő vállalat, amely 2017. második felében kezdte meg tevékenységét biharkeresztesi üzemében. Célja, hogy kiváló minőségű, felső kategóriás termékeket állítson elő, amelyeket elsősorban az elegencia, a letisztult forma jellemzi, ugyanakkor megtalálhatók a mediterrán hangulatot idéző színek és formavilág is.


Fontos változás cégünk életében!

  • valtozas fooldali cikk
Új év, új kezdet - szokták közhelyesen mondani. Nálunk azonban valóban jelentős változásokat hoz az új esztendő.


Hogyan készítsünk fénykardot

  • hogyan keszitsunk fenykardot fooldali cikk
Megérkezett a Csillagok háborúja univerzum legújabb (mellék) része, a Zsivány Egyes, ezért úgy döntöttünk, megmutatjuk hogyan készíthető házilag egy igazán brutális fénykard.


Hogyan készítsünk madáretetőt házilag?

  • madareteto regi magno
A hideg közeledtével egyre többen gondolnak rá, hogy szívesen gondoskodnának a kertjükbe tévedő szárnyas vendégekről is. Ma már nem az a kérdés, hogy miből lehet madáretetőt készíteni, hanem, hogy miből nem. Az interneten tömegével találhatunk különböző háztartási hulladékból készült otthon gyártott etetőket.


Hogyan gondozzuk profin a gyepünket

  • kep 1 a szomszed noje
A fűnyírás alapvetően gyerekjátéknak tűnhet, azonban ha igazán szép gyepet szeretnénk, akkor érdemes az alábbi jótanácsokat megfogadnunk. Összeszedtük mit javasolnak profi gyepszakértők, hogy a szomszédok csak úgy sárguljanak az irigységtől.Mielőtt hozzákezdenél Ellenőrizd a penge élességét Valljuk be: kevesebbet foglalkozunk vele, mint kellene, pedig az életlen penge komoly károkat tehet...