Protect Boxer egérirtó állomás 2x20g

1 150 Ft
Egység ár:
1 darab = 1 150,00 Ft
Várható szállítási idő:
3 nap
Raktáron:
4 darab
Gyártó
Szállítás

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

Leírás

Felnyitás nélküli, érintésbiztos csomagolás
Kártevő: Egér
Felhasználás módja: Szabadban és zárt térben

Használati utasítás:
A készítményt olyan helyeken alkalmazza, ahol egerek előfordulása észlelhető. A rágcsálók jelenlétére jellegzetes nyomaikból (fészkek, lyukak, vonulási utak, ürülék stb.) vagy a rágásuk okozta károkból következtethet. A nyomok vagy a látható károkozások alapján becsülje meg, milyen mértékben szaporodtak el a rágcsálók, majd az irtást ennek ismeretében végezze el.
A készítmény kihelyezése előtt mérlegelje, hogy a tapasztalt rágcsálóártalom nem szüntethető-e meg irtószer alkalmazása nélkül (pl. mechanikus csapda használatával kismértékű rágcsálóártalom felszámolására). Irtószert csak indokolt esetben használjon! Rágcsálófertőzöttség megelőzésére vagy rágcsálóaktivitás kimutatására ne alkalmazza.
Az irtás megkezdése előtt – a kezelés hatékonyságának növelése és az újrafertőződés megelőzése érdekében – ellenőrizze a kezelendő területet. A lyukakat, felfúrásokat szüntesse meg, és lehetőség szerint a rágcsálók számára elérhető minden táplálék (például élelmiszerhulladék, kiömlött gabona stb.) és folyadékforrást szüntessen meg. Ettől eltekintve a rágcsálóirtó szer kihelyezésekor már ne takarítsa fel a fertőzött területet, mert azzal megzavarja a rágcsálópopulációt, és az irtószerből történő fogyasztást nehezebb lesz elérni.

Az irtószer kihelyezése:
Az irtószert tartalmazó etetődobozt felnyitás nélkül helyezze az egerek által látogatott helyekre, azok vonulási útjaira, illetve feltételezett búvóhelyeik közelébe. A megfigyelt rágcsálóaktivitás közvetlen közelében, elsősorban a falak mentén, a szekrények alatt, a bútorok mögött alakítson ki ún. etetőhelyeket. Ügyeljen arra, hogy az etetődoboz gyermekek, házi- és haszonállatok, valamint egyéb, vadon élő állatok által hozzá nem férhet helyre kerüljön! Lehetőség szerint gondoskodjon az etetődoboz rögzítéséről. Védje a dobozt közvetlen víztől, esőtől, az időjárás viszontagságaitól.
A termék csomagolását a kezelés végéig őrizze meg.

Alkalmazási dózis:
- alacsony fertőzöttség esetén: 10 méterenként 1 doboz,
- erős fertőzöttség esetén: 5 méterenként 1 doboz.
Az etetőhelyeket a kezelés kezdetekor legalább 2-3 naponta, később legalább heti rendszerességgel ellenőrizze. A kiürült rágcsálóirtó dobozokat cserélje le.
Ha a kihelyezett csalétek folyamatosan elfogy, akkor létesítsen több etetőhelyet, de az egyes etetőhelyeken kihelyezett csalétek mennyiségét ne növelje. Amennyiben a csalétkek érintetlenül maradnak, de a rágcsálók továbbra is jelen vannak, helyezze át az irtószert máshová.
A véralvadásgátló hatóanyag késleltetett hatása miatt a rágcsálók elhullásának kezdete a fogyasztás után 3-5 nappal várható. A csalétket csak addig hagyja kihelyezve, amíg azt a rágcsálók aktivitása indokolja. A rágcsálóártalom a kezelés hatására általában 2-6 hét alatt megszűnik. Amennyiben a rágcsálóártalom 35 nap alatt sem csökken érzékelhetően, forduljon kártevőirtó szakemberhez.
Kizárólag rágcsálóirtásra és csak a használati utasítás szerint alkalmazható! Tilos a készítményt nem célszervezet állatok elpusztítására használni! A készítmény mérgező az emlősökre és a madarakra. A kutya, macska, sertés és minden egyéb ragadozó és/vagy dögevő állat mérgeződhet, ha rágcsálóirtó szertől elpusztult vagy legyengült rágcsálót fogyaszt.
A termék használatakor ne egyen, ne igyon, ne dohányozzon. Kihelyezés, ellenőrzés után meleg, szappanos vízzel alaposan mosson kezet. Beszennyezett, romlott rágcsálóirtó szert ne használjon fel.
Élelmiszertől, italtól és takarmánytól, valamint az ezekkel érintkezésbe kerülő eszközöktől, felületektől elkülönítve, gyermekek és nem célszervezet állatok által hozzá nem férhető helyen kell alkalmazni és tárolni.
Ne juttassa az irtószert élővízbe.
Vadon élő állatokra veszélyes.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Protect
.Terméktípus Egérirtók
Kapcsolódó termékek

Webáruházunkon a minimális rendelési összeg bruttó 5000 Ft. Megértéseteket köszönjük!


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

Nyíregyházi telephelyünkön több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki.tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kapod.tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!