Mospilan 20 SG leveles rovarölő szer 4g

1 250 Ft
Egység ár:
1 250,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
20 darab

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

A hatályos jogszabályoknak megfelelően növényvédő szert nem áll módunkban szállítani, így személyesen, a Trans-Vidia Kft. telephelyén található Gazdaboltunkban tudod megvásárolni!




Gyors hatáskifejtés, egyedülállóan hosszú hatástartam (14 nap) jellemzi. A növények a hatóanyagot a levélen és a gyökéren keresztül veszik fel, amely így a nedvkeringéssel a nem kezelt levelekbe is eljut. A Mospilan kontakt és felszívódó hatással is rendelkezik, így a kártevőkkel érintkezve gyorsan elpusztítja azokat, továbbá a növénybe felszívódva legalább 10-14 napig védő hatást biztosít. Az ismételt permetezés kb. két hét múlva esedékes. Virágzó kultúrákban méhekre nem veszélyes, ezért nappal is kijuttatható.

Alma, körte, cseresznye, meggy, szilva, őszibarack, kajszibarack, nektarin, dió, kukorica, őszi káposztarepce, mustár, olajretek, napraforgó, dohány, paprika (hajtatott), paradicsom (hajtatott), tojásgyümölcs (hajtatott), uborka (hajtatott), cukkini (hajtatott), saláta (szabadföldi és hajtatott), bimbós kel, fűszernövények, dísznövények, erdészeti kultúrák védelmére.

A készítmény felhasználása burgonyában a 2019.02.22-én kelt 6300/568-1/2019 számú forgalomba hozatali és felhasználási engedély módosítása határozatban a hatóanyaggal szemben kialakult rezisztencia miatt visszavonásra került.




Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvasd el a címkéken található használati utasítást!

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Sumi Agro Hungary Kft.
.Név Mospilan 20 SG
.Terméktípus Rovarölő szerek
Forgalmazási kategória III
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!