Velux GLL 1061 Standard Plus felső kilincses tetőablak

Gyártó
Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért!
Szállítás

Átvételi pontok 1190 Ft

Szállítás 1490 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

Leírás
Felső kilincses Standard Plus tetőtéri ablakunk 3-rétegű üveggel rendkívül jó hőszigetelő képességű, megfizethető áron. Időtálló választást jelent otthonod számára, nincs semmi kompromisszum a minőséget illetően. Az innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel (plusz hőszigetelő anyag a tok és a szárny csatlakozásánál) és extra gumitömítéssel ellátott ablak kiváló hőszigetelő képességű. Az egyedi felső kilinccsel a legtöbb ablakbeépítési magasság esetén kényelmesen használható. Ráadásul az ablak alá tetszésed szerint helyezhetsz kanapét vagy asztalt és még így is kényelmesen tudod nyitni-zárni az ablakot.
 
Javasolt beépítési magasság: padló síkjától ablak alja 80-130 cm.
A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolni.
 
Tetőablak előnyei
  1. Energiahatékony 3-rétegű  üveg: Az innovatív 3-rétegű üvegezéssel megfizethető a jobb energiahatékonyság. Az alacsony, 1,1 W/m2K U-érték (hőátbocsátási tényező) a záloga annak, hogy otthonod meleg marad, a hőérzet javul.
  2. ThermoTechnology™: A tetőablak a szabadalmazott VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel készül, otthonodban a hőérzet javul, a fűtésszámla csökken.
  3. Fokozott hangszigetelés: Az extra gumitömítés a 3-rétegű üveggel kombinálva javítja a hangszigetelést, kevesebb jut be a kültéri zajból. Élvezheted a nyugodt pihenést, éjszakai alvást.
  4. Időjárásálló egész éven át: Minden évszakban ellenállnak az időjárás viszontagságainak, legyen szó akár a nyári esőzésekről és jégverésről vagy a téli hó és jég lerakódásáról.
  5. Friss levegő zárt ablak esetén is: Engedj friss levegőt otthonodba, amikor házon kívül vagy vagy alszol, anélkül, hogy aggódnod kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentsd le a felső kilincset, és engedd be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül, miközben az ablak továbbra is zárva van. A beépített légszűrővel egészségesebb lesz a beltéri klíma, mivel kiszűri a port és a rovarokat. A szűrő könnyen tisztára porszívózható.
  6. Egyszerű ablaktisztítás: A külső üvegfelület megtisztításához fordítsd körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítsd ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. Ezután mindkét kezedet szabadon használhatod. A levegőszűrő betét könnyen kivehető. Ehhez teljesen fordítsd át az ablakszárnyat és rögzítsd tisztítóállásban, majd húzd ki a betétet a tartósínből.
  7. Felpattintható árnyékolókhoz kialakítva: Tetőtéri ablakodhoz érdemes árnyékolót is választanod. Minden tetőtéri VELUX ablakot úgy alakítottak ki, hogy bármely VELUX árnyékoló könnyen felszerelhető legyen rá. Csak egy Pick&Click!™ az egész!
 
Garancia
A VELUX 10 év garanciát biztosít tetőtéri ablakokra, burkolókeretekre, beépítőtermékekre és ablakai üvegezésére.
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Velux
.Név Standard Plus GLL 1061
.Terméktípus Tetőtéri ablakok
Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt ír nekünk erről a termékről!
Értesítések
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!