Szűrők
Bruttó ár

449Ft - 3492Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(2)
(5)
(5)
(1)
(1)
(1)
.Terméktípus

(1)
(5)
(2)
(1)
(3)
(1)
(3)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kapcsolók

A kapcsolók széles körben használt elektromos eszközök, amelyek lehetővé teszik az áramkörök ki- és bekapcsolását. A billenőkapcsolók könnyen kezelhetők és gyakran használják őket lámpáknál vagy kisebb elektromos berendezéseknél. A csillárkapcsolók főként mennyezeti lámpákhoz kapcsolódnak, míg az egypólusú kapcsolók egyetlen áramkört vezérelnek. A váltókapcsolók lehetővé teszik az áramkör váltását két vagy több hely között. Az egyes kapcsolótípusoknak különböző alkalmazásai és előnyei vannak az otthoni és kereskedelmi elektromos rendszerekben. Fontos szempont azonban az elégséges és biztonságos működés, valamint az energiahatékonyság. A megfelelően kiválasztott kapcsolók hozzájárulnak az otthonok és épületek hatékony működéséhez és energiafelhasználásához.
 

Asfora, Gao és Legrand billenőkapcsolók, csillárkapcsolók, egypólusú kapcsolók és váltókapcsolók

Mutass többet
Találatok száma: 16
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!