Pálinkás üvegek, demizsonok

Szeretnéd rendben tartani a pálinkagyűjteményedet?


A befőttes üveg, demizson, pálinka címke, pálinkás üveg és borászati kellékek nélkülözhetetlenek a házi pálinka és bor készítésében. A befőttes üvegek ideálisak a gyümölcslekvár, befőtt vagy savanyúságok tartósítására, míg a demizsonok tökéletesek a pálinka, bor vagy más alkoholos italok tárolására és érlelésére. 
 
A pálinka címkék fontosak a termék megjelenésében és azonosításában, míg a pálinkás üvegek elegáns megjelenést kölcsönöznek a pálinkának és ideálisak ajándékcsomagolásra is. A borászati kellékek, mint például dugók, palackok és palackzárási eszközök, elengedhetetlenek a bor készítésében és tárolásában. 
 
Webshopunk széles választékban kínál minőségi befőttes üvegeket, demizsonokat, pálinka címkéket, pálinkás üvegeket és borászati kellékeket, amelyek segítenek a házi pálinka és bor elkészítésében. Vásárolj tőlünk, és tedd élvezetesebbé az otthoni pálinkafőzést és borászkodást minőségi termékeinkkel!
Mutass többet
Találatok száma: 72
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!