Szegek

Rendelj minimum 5kg szeget és mi országosan kiszállítjuk neked!


A bognárszeg, csavartszeg, huzalszeg, kapocsszeg és zsindelyszeg olyan alapvető építőipari rögzítőelemek, amelyek számos különböző felhasználási területen alkalmazhatók. Ezek a szegfajták különféle anyagokból készülhetnek, és céljuk az, hogy stabilan rögzítsék az építőanyagokat, például fából, fémekből vagy más anyagokból készült elemeket. A Nyíregyházán található tüzépünkben széles választékban kínáljuk ezeket a rögzítőszereket, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb típust és méretet. A bognárszeg, csavartszeg, huzalszeg, kapocsszeg és zsindelyszeg kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami biztosítja a tartósságot és az erős rögzítést. Vásárlóink számára fontos, hogy megbízható termékeket kapjanak, és tüzépünkben ezekre a követelményekre minden esetben lehet számítani. Ha szükséged van ezekre a rögzítőelemekre, ne habozz látogatni minket Nyíregyházán, ahol szakértő kollégáink segítségével megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb megoldást.
Mutass többet
Találatok száma: 27
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!