Takarítóeszközök

Profi takarítóeszközök otthonodba


Az otthoni tisztaság és higiénia fontos szerepet játszik az egészségünk és kényelmünk szempontjából. A seprű, szemeteszsák, tisztítószer és fertőtlenítőszer olyan eszközök és termékek, amelyek segítségével könnyedén fenntarthatjuk otthonunk tisztaságát és higiéniáját. A seprűvel könnyedén távolíthatjuk el a száraz szennyeződéseket a padlóról, míg a szemeteszsák lehetővé teszi a könnyű és higiénikus hulladékgyűjtést. A tisztítószer hatékonyan eltávolítja a makacs foltokat és szennyeződéseket különböző felületekről, míg a fertőtlenítőszer segít megelőzni a káros baktériumok és vírusok terjedését a lakásban. Ezek a termékek és eszközök hozzájárulnak otthonunk tisztaságának és frissességének megőrzéséhez, és segítenek abban, hogy környezetünk biztonságos és egészséges legyen.
Mutass többet
Találatok száma: 21
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!