Burkoló és kőműves szerszámok

Válogass több mint 200 kőműves és burkoló szerszámunk között


A kőműves és burkoló munkához elengedhetetlen szerszámok kiválasztása kulcsfontosságú a magas színvonalú végeredmény eléréséhez. A megfelelő eszközök használata nemcsak időt takaríthat meg, hanem biztosítja a precíz és tartós kivitelezést is. Az alapos kutatás és a megfelelő eszközök kiválasztása növelheti a hatékonyságot és csökkentheti a munka során keletkező problémákat.
 
A kőműves munkához elengedhetetlen az erős és megbízható véső, amely lehetővé teszi a pontos és hatékony kőzetek vagy téglák formálását. A fogóval rendelkező kőműves kalapács segítségével könnyebben kezelhetők a különböző kőanyagok. A szintező készülék szintező és függőleges vonalvezetésben is segíthet, kiváltva ezzel a kőműves szint használatát.
 
A burkoló munkához nélkülözhetetlenek a pontos vágásokat lehetővé tevő csempevágók. Az éleket finomító csempeklopfoló javíthatja a vágott csempe éleit. A csempetokkal könnyedén elvégezhetők a pontos és egyenletes fugák.
 
Mindezek mellett a portalanító és védőfelszerelések, mint például a porálarc és védőszemüveg, segíthetik a munkavállalók egészségét és biztonságát a kőműves és burkoló munkálatok során. A minőségi szerszámok és azok megfelelő használata hozzájárulhat a projekt sikeres befejezéséhez.
 
Többek között burkoló vödrök, fugázó zsákok, kőműves kanalak, habarcsvödrök, kőműves zsinórok, lehúzólécek, spaklik, simítók, szivacsos mosók, tégla és lapfogók, valamint térdpárnák széles választékát kínáljuk. Igényeidnek megfelelően válogathatsz az igazán olcsó szerszámoktól a valóban profi és minőségi eszközökig.
Mutass többet
Találatok száma: 242
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!